VetXL, som er en del av PetXL Group, skal bli en ledende aktør innen dyrehelse og dyrerelaterte tjenester i Skandinavia. Dette gjør vi ved å kombinere høy faglig kvalitet og profesjonell behandling med en forenklet og forbedret kundeopplevelse. 

Klinikkene vil være plassert på AMFI Moa i Ålesund, og bli en fullt utstyrt og moderne smådyrsklinikk. I tillegg til klinikk, vil det være en rehabiliteringsavdeling med blant annet svømmebasseng og hundefrisører. 

VetXL er en nytenkende klinikkgruppe som skal endre måten det tidligere har vært tenkt rundt klinikkdrift, og du blir en viktig del av dette! Vi skal blant annet tilby nye innovative løsninger for kundekommunikasjon og digitalisering av kundereisen, noe som vil resultere i en forenklet hverdag for våre klinikkansatte - og ikke minst for våre kunder. Fokus vil alltid være å tilby best mulig tjenester, god service og effektiv behandling.

Du har følgende egenskaper:

 • Du trives med et høyt tempo i arbeidsdagen og blir motivert av nye utfordringer
 • Løsningsorientert
 • Motiveres av å gjøre ting faglig riktig
 • Godt humør og positiv innstilling
 • Lærevillig og et stort ønske om å utvikle deg
 • Du er serviceinnstilt, kvalitetsbevisst og nøyaktig
 • Du vil utgjøre en forskjell


Din bakgrunn:

 • Autorisert veterinær med erfaring fra smådyrpraksis
 • Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig
   

Vi tilbyr:

·         Fast 100% stilling

·         Karrieremulighet i VetXL 

·         Gode lønnsbetingelser, gode faglige utviklingsmuligheter og eget kursbudsjett    

·         En spennende jobb med daglige utfordringer

·         En trygg arbeidsplass, med norske solide eiere

 

  Om arbeidsgiveren

PetXL tilbyr et av markedets beste og bredeste utvalg av utstyr til alle typer kjæledyr, og er opptatt av å bruke teknologi til å levere enestående kundeopplevelser på nett og i våre big box-varehus. Vi har høye ambisjoner og vokser raskt, med 8-10 nye varehus i løpet av 2021. Per i dag har vi 4 store varehus, 1 dyreklinikk og 3 nettbutikker, inkludert over 100 ansatte rundt om i landet - og det blir stadig flere.

PetXL er etablert av erfarne gründere og har svært solide og trygge eiere i ryggen, med Karbon Invest som hovedaksjonær. Karbon Invest er et norsk privateid investeringsselskap med investeringer innen private og børsnoterte selskaper samt eiendom. Hovedaksjonærene til Karbon Invest, Jens Rugseth og Rune Syversen, er gründere av selskaper som Crayon Group Holding ASA og Link Mobility. Karbon Invest har i dag en verdijustert egenkapital på ca NOK 3,8 mrd.

Nøkkelinformasjon
Stillingstittel: Veterinær
Annonsetype: Fast stilling
Søknadsfrist: Løpende, men siste frist 15.12.2020

Kontaktperson: 
Kaia Rugseth, +47 45247274

URL til søknadsportal/nettside

www.vetxl.no