Jeg søker etter vikar fra og med mars 2021. Klinikken «Dyrlegen på Notodden» er en smådyrklinikk som ligger på Notodden i Vestfold og Telemark fylke. Klinikken er helt nyoppusset og godt utstyrt med lab, operasjonsrom, tannunit med tannrøntgen, 2 konsultasjonsrom og digitalt røntgen. 99% av utstyret er nytt og det er lyse, fine lokaler. For tiden er det kun jeg som jobber der, så jeg har alt av kundekontakt, bestillinger og organisering rundt klinikkdrift. Klinikken ligger 5 min fra sentrum, i et veldig hyggelig og rolig boligfelt.

Det er mulighet for søker å delta i vaktordning. Vakta dekker Notodden, Midt-Telemark og Nome kommune, og er et rolig og trivelig distrikt å ha vakt i. For tiden er vakta 5-delt som innebærer hver 5. helg + hver mandag etter arbeidstid. Det er mulighet for få ta en god del ekstravakter for den som ønsker det og dermed tjene gode penger. Vakta omhandler noe stordyr i tillegg til smådyr.

Det er dessuten mulig å leie en leilighet i samme hus som klinikken, som dermed kan bidra til å gjøre vaktarbeidet mer bekvemt og gjør at man kan ta inn pasienter til overvåkning hvis ønskelig. Leiligheten har 2 soverom, stue, kjøkken, bad, god parkeringsplass, hage, og flott utsikt mot Heddalsvannet.

Notodden ligger ca 1,5 time fra Oslo med gode muligheter for tur og friluftsliv. Det er kort vei til fjellet, bl.a. Gaustatoppen som ligger ca. 1 time unna og likeså til kysten med 2 timer til Kragerø. Det er snaut 13000 innbyggere her og mye smådyr. Klinikken er den eneste i kommunen som tilbyr mer avansert diagnostikk på stedet.

Jeg vil være tilgjengelig under svangerskapsperioden og det er flere gode kolleger i området på små-og stordyr som er hjelpsomme ved spørsmål.

Dette er en mulighet for deg som er interessert i å kunne tjene litt ekstra penger, styre hverdagen din selv og drive en liten klinikk i en periode. Personlige egenskaper settes høyt da jeg legger mye i å kunne tilby en god service og gode opplevelser for to- og firbeinte.

Ta kontakt på post@dyrlegennotodden.no for spørsmål og mer informasjon. Stillingen gjelder fulltid som veterinær og noe administrativt hvis ønskelig. Perioden gjelder fra slutten av februar 2021 og 6-12 måneder frem i tid, med muligheter for forlengelse.