EMPET AS er en norsk kjede med ca. 350 ansatte fordelt på 25 klinikker, primært på Østlandet men også noen i vest. Vi satser tungt på etterutdanning og kursing av våre ansatte slik at utviklingsmulighetene er gode. Vi ønsker å være en sosial arena for våre ansatte der det skal være gøy å komme på jobb og der en er venner så vel som kollegaer. Kontakten mellom alle avdelingene er god og vi rekvirerer det meste internt. 

EMPET Kløfta Dyreklinikk har ledig fra 1. desember 2022 1-årig svangerskapsvikariat for veterinær i 100% stilling. Tidligere tiltredelse kan være aktuelt dersom det er ønskelig. 

EMPET Kløfta Dyreklinikk, tidligere Din Veterinær AS, ble medlem av EMPET-familien våren 2022 og er en godt etablert smådyrklinikk som ble startet i 2001. Klinikken ligger sentralt på Kløfta, ca 30 minutter med bil eller tog fra Oslo sentrum og 300 meter fra Kløfta togstasjon. Vårt team består av 4 veterinærer, 2 assistenter og 1 veterinærstudent. Klinikken er meget godt utstyrt. Vi utfører det meste av vanlige konsultasjoner, utredninger, kirurgi, tannbehandling, ultralyd, endoskopi, røntgenundersøkelser og kiropraktikk. Vår visjon er å holde en høy faglig standard uten å miste nærheten til pasientene og deres eiere.

Kvalifikasjoner

Vi søker etter en blid og engasjert medarbeider som har gode kommunikative evner og som brenner for faget og gode kunderelasjoner. Våre veterinærer har lang erfaring så her er det gode muligheter for å lære mye uansett om du er nyutdannet eller har noen års erfaring.

Hva vi tilbyr

Vi kan tilby et trygt og godt arbeidsmiljø med hyggelige og støttende kolleger. Vi er opptatt av å ha et godt sosialt miljø og at alle skal føle seg trygge på jobb. Vi kan tilby faglige utfordringer tilpasset den enkeltes ferdighetsnivå. Det er svært gode arbeidsbetingelser uten vakt eller helgearbeid og konkurransedyktig lønns- og pensjonsordning.

Søknad

Dersom du har spørsmål vedrørende stillingen, kontakt Cathrine Berget på tlf 63 93 64 00 eller 90 82 15 65

Søknad og CV sendes til: post@dinvet.no

Søknadsfrist: 20.08.2022, søknader vil bli vurdert fortløpende.

Vi gleder oss til å høre fra deg!