Vi søker veterinær til smådyrsklinikk på Stord. Det er i utgangspunktet en fast 100% stilling, men vi er også åpne for lavere stillingsprosenter om det er ønskelig. Stillingen er uten vaktbelastning.

På klinikken er vi nå en veterinær i 100% stilling og en veterinær i 50% stilling. (Begge disse er med i den kommunale vaktordningen.) I tillegg er det en tredje veterinær i 40% stilling, men som ønsker å trappe ned sin stilling på klinikken. Vi ønsker oss derfor en ny kollega som vil være med og utvikle klinikken videre. På klinikken har vi også to assistenter. 

Klinikken er sentralt plassert på Heiane, Stord. Vi har relativt nye og lyse lokaler og opplever en økende kundemasse. Vi gjør det meste av polikliniske undersøkelser, samt tannbehandlinger og enkel kirurgi. Vi har per i dag ultralyd, røntgen, og lab for analyse av hematologi, biokjemi, + mikroskop og urinanalyse. Neste innkjøp vil være tannrøntgen, så snart en veterinær til er på plass så bestilles det ;) . 

Stord har bystatus og er regionssenter for Sunnhordland, med ca 20 000 innbyggere. Det er et godt utvalg i kulturtilbud, og mange flotte muligheter for friluftsliv. Både på Stord og rundt i Sunnhordland. Det er ellers egen flyplass i kommunen, med direktefly til Oslo med 50 min reisetid. Ellers kommer man seg til Haugesund på ca. 1 time og til både Bergen og Stavanger på ca. 2,5 timer med bil. 

Oppstart kan avtales, men vi ser for oss i perioden fra november 2022 til i løpet av februar 2023. 

Personlige egenskaper

  • God til å kommunisere
  • Faglig nysgjerrig
  • Evne til å jobbe både selvstendig og i team

Kvalifikasjoner

Vi ser etter en veterinær med interesse for faget, og som ønsker å utvikle både egne ferdigheter, samt klinikken sammen med oss. Både nyutdannete og veterinær med erfaring anbefales å søke. 

Har du et fagfelt du er interessert i eller som du ønsker å utvikle, så syns vi det er veldig positivt og vil legge til rette for dette.  

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr en hyggelig arbeidsplass. 

Gunstig arbeidstider og mulighet for individuell tilpasning. per i dag er åpningstidene 08-16.00. Med arbeidstid 07.45-16.00 og fri en dag annenhver uke. Men vi er åpne for tilpasning, og eventuell også andre “turnuser” og utviding av åpningstider alt etter ønske/muligheter.

5 uker ferie

Konkurransedyktig lønn

Avtale om årlig kurs dekket av klinikken 

(Vi kan være behjelpelig med å finne bosted, eller midlertidig sådan om nødvendig) 

Søknad

Søknad sendes per epost.

Ring eller send en melding om du har spørsmål vedrørende stillingen, klinikken eller Stord.