Vi søker en veterinær i 100% stilling til våre klinikker på Gvarv og i Notodden. Du kommer til å arbeide med alle faggrener i en smådyrpraksis, men med et spesielt ansvar for å utvikle deg innen tenner/kirurgi.

AniCura dyreklinikken Telemark en godt utstyrt DNV godkjent smådyrklinikk som har en Smådyrspesialist og en Master i Cardiologi i staben. Vi mottar henvisninger fra hele Sør Norge på hjerte- og bukundersøkelse med ultralyd og også på indremedisinske utredninger og bløtvevskirurgi.

Personlige egenskaper

Du har: 

  • Erfaring med poliklinisk arbeid
  • Erfaring med tanntrekk og kirurgi

Eller du har:

  • Ønske om å videreutvikle deg innen disse områdene
  • Ønske om å bli Spesialist

Kvalifikasjoner

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter deres eiere.

 

Hva vi tilbyr

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere.

Mulighet til å gå i gang med Spesialistutdanningen.

Telemark tilbyr alle fordeler ved å bo på landet: flott natur, frisk luft, rent vann, mindre stress, mindre trafikk, god plass og trygge forhold for barna. Dessuten kan du få et flott hus for omtrent samme sum som for en leilighet i byen. Fylket kombinerer alle de moderne bekvemmelighetene fra dagens samfunn med det å bo på landet hvor livskvalitet står sentralt.

Velkommen til Telemark

Søknad

Send oss din søknad helst innen 12. juni 2020 til inge.engeland@anicura.no. Om du har spørsmål om stillingen, vennligst kontakt veterinær og daglig leder Inge Vogt Engeland på tlf. 90 65 67 08 eller e-post: inge.engeland@anicura.no