AniCura satser stort på utvikling av digitale helsetjenester. AniCuras app, der vi kan tilby konsultasjon med veterinær direkte via mobil, er et tilbud som gjør våre høykvalitative veterinærtjenester enda mer tilgjengelige for dyreeiere, og er en naturlig videreutvikling av vårt allerede brede tilbud.

I vår åpner vi AniCura sin første virtuelle klinikk. Som veterinær ved denne klinikken vil du bruke digitale verktøyfor å ta imot dyr til vurdering av tilstanden deres i eget trygt hjemmemiljø. 

Personlige egenskaper

Du er veterinær og har noen års erfaring fra klinikkarbeid. Du er en god kommunikator og drives av å gi kunden den beste opplevelsen, uavhengig av om det foregår på chat, i videosamtale, eller over telefon. Ingen dager er like, så det er viktig at du på en trygg og ansvarlig måte kan gjennomføre effektive møter med dyreeiere selv når tempoet er høyt.

Kvalifikasjoner

Vi søker nå veterinærer som brenner for dyrehelse og kundekommunikasjon, og som vil være med på å utvikle bruk av ny teknologi og digitale interaksjoner som vil forenkle hverdagen for både dyreeiere og veterinærer. Som veterinær ved vår virtuelle klinikk går du med i front av AniCuras digitale utvikling og baner vei for at vi kan fortsette å utvikle oss for fremtiden. 

Hva vi tilbyr

  • Muligheten til å utvikle fremtidens digitale veterinærehelsetjenester
  • Muligheten til å guide dyreeiere i pleien av dyrene sine
  • En fleksibel arbeidssituasjon. Du påvirker selv når og hvor du jobber
  • Kolleger over hele Europa som samarbeider og utveksler erfaringer
  • Et dyptgående introduksjonsprogram med fortløpende oppfølging og videreutdanning i hvordan du møter kundene våre digitalt, hvordan du bruker AniCuras digitale plattform, samt i våre medisinske retningslinjer

Søknad

Vi gleder oss til å høre fra deg! Vi søker veterinærer til både hel- og deltidsstillinger. Ved spørsmål, vennligst kontakt Sofia Landström: sofia.landstrom@anicuragroup.com.

Send oss søknaden din via karriæresidene til AniCura: https://anicurano.teamtailor.com/jobs/881548-veterinaer-til-var-nye-digitale-helsetjeneste-for-dyr