Veterinærene i Etne søker veterinær til fast stilling fra 1. januar 2023.

I Etne har vi en variert praksis med hovedsaklig storfe, sau, gris og geit samt noe hest og litt enkel smådyrpraksis. Etne er et veldig lettkjørt distrikt med korte avstander mellom produsentene. Inseminering er en vesentlig del av praksisen, det er en fordel om søker har inseminasjonskurs, men ellers kan dette ordnes etter hvert. Vi har tredelt vakt og felles kontor med åpent for smådyr fra 08.30 til 10.

Etne kommune er tilknyttet smådyrvakten på Haugalandet, så akutte og alvorlige tilfeller på smådyr kan henvises dit. Vi er en trivelig og relativt ung praksisgruppe som stiller opp for hverandre ved behov. Vi er behjelpelige med å finne bolig og kan også låne ut noe utstyr.

Det lyses også ut stilling i nabodistriktet, dersom man er to er det fullt mulig å bo i Vindafjord eller Etne og betjene begge distrikter. Det er 10 minutter mellom veterinærkontoret i Etne og kontoret i Vindafjord.

Etne byr på flott natur for den som er glad i friluftsliv og arbeidsbelastningen er slik at man har tid til å dyrke hobbyer og andre interesser. Etne ligger 3,5 timer fra Bergen og 2,5 timer fra Stavanger og 1 time fra Haugesund.

Vi oppfordrer nyutdannede til å søke. Vi er fleksible med tanke på løsninger!

Kontakt: Ane Solberg 95426072 eller Håvard Kambo 91510880.