Knarvik Dyreklinikk søker 2 veterinærer i 100% stilling. 

Klinikken ligger i Knarvik, kommunesenteret i Alver Kommune, ca 30 min kjøring nord for Bergen, langs E39. Vi er i dag  4 veterinærer i 100% stilling og 5 dyrepleiere og assistenter.

I tillegg til å være en smådyrsklinikk, betjener vi også stordyr- og hestekunder i regionen og deltar i den offentlige vakten for produksjonsdyr.

Klinikken er utstyrt med det en moderne smådyrklinikk behøver. For ambulerende praksis disponerer klinikken to fullt utstyrte praksisbiler.

  1. Vi søker nå veterinær med erfaring fra smådyr- og stordyrpraksis, men også nyutdannede med lyst og ambisjoner om å jobbe i kombinert praksis oppfordres til å søke. Søkerne må være villig til å delta i den offentlige produksjonsdyrvakten, som pdd er 4 delt.

2. Vi søker også veterinær med spesialisering i kirurgi til å utvikle klinikkens tilbud innenfor dette feltet. Det er ønskelig at søkerne også behersker ortopedi og leddkirurgi.

Bedriften vår legger vekt på gode evner til  samarbeid og kommunikasjon. Det er også viktig at en kan jobbe selvstendig og er faglig motivert.

Klinikken har god pensjonsordning for sine ansatte og det legges til rette for kursing og evt videreutdanning. 

Lønn etter avtale.

Ved interesse og spørsmål kan du kontakte Lars-Fredrik Sæthre på telefon 95802102

Søknader sendes til larsfs2@gmail.com eller evt per post til Knarvik Dyreklinikk, Postboks 90, 5902 Isdalstø.

Søknader ønskes mottatt før 15.12.2020

Tiltredelse 01.02.2021