Vi søker en til to veterinærer til 6 måneders vikariat ved vår klinikk i Hønefoss.

AniCura Hønefoss Dyrehospital er en veletablert, moderne, og velutstyrt klinikk som ligger i Hønefoss sentrum. Klinikken er sertifisert av Veterinærforeningen og vi er også godkjent Cat Friendly Clinic med gullstandard.

Klinikken tilbyr et bredt behandlingstilbud innen alt fra førstelinje poliklinikk til indremedisin, kirurgi, tannbehandling, halthetsutredninger, rehabilitering osv. I tillegg tar vi imot henvisninger innen ultralyd, kardiologi, ortopedi og indremedisin. Vårt team består av 5 veterinærer, 4 dyrepleiere og tre assistenter. Vi er en veldig hyggelig gjeng og det er et godt arbeidsmiljø på klinikken. 

Stilingene er 100% vikariat for i første omgang 6 måneder med mulighet for forlengelse og eventuell fast ansettelse. Klinikken deltar i frivillig vakt. 

Hvem er du? 
Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. Du må like utfordringer, kunne jobbe selvstendig, men også være en god lagspiller. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter og deres eiere.

Det er ønskelig med tidligere erfaring, men veterinærer på midlertidig lisens og nyutdannede oppfordres også til å søke. Du vil få ansvar etter erfaring og kompetansenivå.

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

Vil du bli med i vår familie? 

Send oss din søknad ved å følge URL til søknadsportal. Søknadsfrist er snarest. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Vetr. Sofia T. Strindeberg, 32111920 

e-post: sofia.strindeberg@anicura.no