AniCura Dyresykehuset Bergen Sør søker nå veterinærer som vil videreutvikle virksomheten sammen med oss. Om du er nyutdannet, eller er en erfaren veterinær med stort engasjement eller spesialisering, så vil vi gjerne høre fra deg.
Fremtiden og veterinærmedisin er i kontinuerlig utvikling og forbedring hvor høy kvalitet er viktig. Dyresykehuset mottar henvisninger fra hele landet innen kirurgi, indremedisin, tannbehandlinger og øye utredninger. 

Vi tilbyr en moderne arbeidsplass med gode fasiliteter på Søråshøgda i Fana, i tillegg til et godt faglig og sterkt arbeidsmiljø. Dyresykehuset kan by på et miljø som underbygger personlig vekst gjennom varierte og interessante arbeidsoppgaver. Dyresykehuset har nært samarbeid med Dyresykehuset Bergen Nord så det er gode muligheter til å utveksle kunnskap og erfaringer i et bredt faglig miljø. Kompetanseheving er en naturlig del av arbeidet og flere kurs skjer blant annet gjennom vårt internasjonale utdannelseskonsept AniCura Continuing Education (ACE).

Vi kan tilby deg en stilling hvor du kan trives, bygge et godt faglig og sosialt nettverk, og få et godt utgangspunkt for å videreutvikle deg som veterinær.

Hvem er du? 
Du har:

  • Norsk veterinær lisens
  • Stort engasjement for veterinærmedisin og fine kvaliteter i arbeidet ditt
  • Kommunikasjonsevne som bidrar til resultat og arbeidsglede
  • Evne til å beholde roen i krevende situasjoner
  • Positiv innstilling og god fleksibilitet


Vil du bli med i vår familie? 

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her. Søknadsfrist er snarest. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Gidske Benedicte Andersen, Daglig leder ved AniCura Dyresykehuset Bergen Sør, tlf 93016755.