VetXL søker nå klinikksjef, veterinærer og dyrepleiere/assistenter til VetXL dyreklinikk som åpner både i Bergen og i Skien. Vi planlegger åpning i løpet av våren/sommeren 2022.

VetXL, som er en del av PetXL Group, skal bli en ledende aktør innen dyrehelse og dyrerelaterte tjenester i Skandinavia. Dette gjør vi ved å kombinere høy faglig kvalitet og profesjonell behandling med en forenklet og forbedret kundeopplevelse. Vi har høye ambisjoner og vokser raskt, med 8-10 nye varehus med fullt utstyrte dyreklinikker i løpet av 2022. Per i dag har vi 7 store varehus, 2 dyreklinikker og 3 nettbutikker, inkludert over 200 ansatte rundt om i landet - og det blir stadig flere. 

Klinikken vil være plassert i vårt PetXL-varehus på Oasen i Bergen og Herkules i Skien, og blir fullt utstyrte og moderne klinikker. I tillegg til klinikk, vil det også være hundefrisører i egen avdeling.

 VetXL er en nytenkende klinikkgruppe som skal endre måten det tidligere har vært tenkt rundt klinikkdrift, og du blir en viktig del av dette! 

Vi skal blant annet tilby nye innovative løsninger for kundekommunikasjon og digitalisering av kundereisen, noe som vil resultere i en forenklet hverdag for våre klinikkansatte - og ikke minst for våre kunder. Fokus vil alltid være å tilby best mulig tjenester, god service og effektiv behandling. 

 Din bakgrunn 

Vi søker etter personer i alle roller:

  • Klinikkledere
  • Veterinærer
  • Dyrepleiere
  • Assistenter

 
Både nyutdannede og erfarne veterinærer og dyrepleiere oppfordres til å søke.
Erfaring og arbeid i klinikk kan kompensere for utdanning ved assistentstilling.

Vi tilbyr: 

  • Karrieremulighet i VetXL og PetXL Group 
  • Konkurransedyktig lønn med gode faglige utviklingsmuligheter og eget kursbudsjett 
  • En spennende jobb med daglige utfordringer 
  • Godt arbeidsmiljø 

 
Vil du være med på å skape resultater i et selskap med store ambisjoner, hvor nettopp du skal være med på å gjøre VetXL til Bergen og Skiens beste dyreklinikk? Send en søknad da vel!