Er du en engasjert klinikkleder med høyt faglig fokus? 

Vi søker nå klinikksjef til VetXL dyreklinikk som åpner på Amfi Moa våren 2021.

VetXL, som er en del av PetXL Group, skal bli en ledende aktør innen dyrehelse og dyrerelaterte tjenester i Skandinavia. Dette gjør vi ved å kombinere høy faglig kvalitet og profesjonell behandling med en forenklet og forbedret kundeopplevelse. Vi har høye ambisjoner og vokser raskt, med 8-10 nye varehus med fullt utstyrte dyreklinikker i løpet av 2021. Per i dag har vi 4 store varehus, 1 dyreklinikk og 3 nettbutikker, inkludert over 100 ansatte rundt om i landet - og det blir stadig flere.

Klinikken vil være plassert i vårt PetXL-varehus på AMFI Moa, og blir en fullt utstyrt og moderne klinikk. I tillegg til klinikk, vil det være en rehabiliteringsavdeling med blant annet svømmebasseng og hundefrisører. 

VetXL er en nytenkende klinikkgruppe som skal endre måten det tidligere har vært tenkt rundt klinikkdrift, og du blir en viktig del av dette! Vi skal blant annet tilby nye innovative løsninger for kundekommunikasjon og digitalisering av kundereisen, noe som vil resultere i en forenklet hverdag for våre klinikkansatte - og ikke minst for våre kunder. Fokus vil alltid være å tilby best mulig tjenester, god service og effektiv behandling.

Som klinikksjef vil du være med på å ansette og bygge opp ditt eget klinikkteam.

Søknad

Ansvarsområder:

·         Lede og motivere dine medarbeidere til å levere et komplett veterinærtilbud med            bransjens beste kundeservice

·         Sikre at det til enhver tid er høyt kompetente medarbeidere i klinikken

·         Budsjett og resultatoppfølging

Du har følgende egenskaper:

·         Du er operativ og trives med å lede

·         Du har god forretningsforståelse og vet hva som trengs for å nå målene våre

·         Du er flink til å motivere og få folk med deg

·         Du er resultatorientert

·         Du er engasjert, nyskapende og strukturert

·         Du har kundefokus og trives i en hektisk hverdag

·         Du er løsningsorientert og evner å samarbeide på tvers av varehuset


Din bakgrunn

Du er veterinær eller dyrepleier
Det viktigste for oss er at du er klar for utfordringen med å lede en dyreklinikk som skal yte bransjens beste og mest moderne kundeservice!

Vi tilbyr:

·         En lederstilling med utviklingsmuligheter

·         Karrieremulighet i VetXL og PetXL Group

·         Konkurransedyktig lønn med gode faglige utviklingsmuligheter og eget                kursbudsjett

·         En spennende jobb med daglige utfordringer

·         Godt arbeidsmiljø

 Vil du være med på å skape resultater i et selskap med store ambisjoner, hvor nettopp du skal være med på å gjøre VetXL til Ålesunds beste dyreklinikk? Send en søknad da vel!

Om arbeidsgiveren

PetXL tilbyr et av markedets beste og bredeste utvalg av utstyr til alle typer kjæledyr, og er opptatt av å bruke teknologi til å levere enestående kundeopplevelser på nett og i våre big box-varehus. Vi har høye ambisjoner og vokser raskt, med 8-10 nye varehus i løpet av 2021. 

PetXL er etablert av erfarne gründere og har solide eiere i ryggen, med Karbon Invest som en av hovedaksjonærene. Karbon Invest er et privateid investeringsselskap med investeringer innen private og børsnoterte selskaper samt eiendom. Hovedaksjonærene til Karbon Invest, Jens Rugseth og Rune Syversen, er gründere av selskaper som Crayon Group Holding ASA og Link Mobility. Sistnevnte ble solgt høsten 2018 for NOK 3,4 mrd til Abry Partners og Crayon Group er notert på Oslo Børs. Karbon Invest er blant de største private aksjonærene i nevnte selskaper, i tillegg til å være aktiv gjennom styrearbeid og ledelse. Videre er Karbon Invest investert i Techstep ASA og Sikri AS, hvor Jens Rugseth sitter som styrets leder. Utover dette er Karbon Invest investert og aktiv i flere ulike private selskaper. Karbon Invest har i dag en verdijustert egenkapital på ca NOK 3,8 mrd.