Sveberg Dyrehospital åpnet i oktober 2011 og ligger i Malvik kommune mellom Stjørdal og Trondheim. Helt siden oppstarten har vi vært opptatt av å levere dyrehelsetjenester av meget høy faglig kvalitet og samtidig yte god service til våre kunder. I tillegg til vanlige dyrehelsetjenester har vi satset spesielt på kirurgi, halthetsutredninger, sportsmedisin, bildediagnostikk og rehabilitering og fysioterapi. Vi utfører det meste av kirurgi, blant annet avansert ledd-, bein og ryggkirurgi. Vi har artroskopi- og laparoskopi utstyr, utstyr til endoskopi, digitalt røntgenutstyr, ultralyd, blodlab mm. Pr. i dag sysselsetter klinikken fire veterinærer, fem autoriserte dyrepleiere, hvorav en i all hovedsak jobber med fysioterapi, fire klinikkassistenter og en vaktmester. 

Vi ønsker å utvide vårt kirurgiske team fra 2 til 3 veterinærer. Innad i teamet dekker vi klinikkens behov for tannbehandlinger, bløtdelskirurgi og beinkirurgi.

Personlige egenskaper

Du er faglig engasjert og ønsker å utvikle deg i faget, samt har evne til å jobbe strukturert og effektivt både selvstendig og i team. Du er hyggelig og imøtekommende overfor våre kunder, og genuint interessert i dyr og dyrehelse. 

Kvalifikasjoner

Vi søker en faglig engasjert og dyktig veterinær  med høy arbeidskapasitet og evne til å jobbe strukturert og effektivt samtidig som man er hyggelig og imøtekommende overfor våre kunder. Arbeidsoppgaver vil kunne tilpasses søkers kvalifikasjoner og interesseområder. Vi søker en kandidat som interesserer seg for, og fortrinnsvis har erfaring med, kirurgi og/eller tannbehandling. Veterinæren vil inngå i et større team av veterinærer, dyrepleiere og rehabterapeuter. Mulighetene for intern og ekstern kursing og etterutdanning er gode.

Klinikken deltar i et vaktsamarbeid for smådyr. Deltagelse i vakten forutsettes. Da vakten er delt er vaktbelastningen relativt liten.

Hva vi tilbyr

Vi har fokus på et hyggelig arbeidsmiljø og gode arbeidsvilkår. Klinikken følger arbeidstidsbestemmelser og vilkår fastsatt i tariffavtalen, men har egen lønnsstige som ligger godt over minstelønnssatsene i tariffen, samt har egne, fastsatte lønnstillegg for etterutdanning.

Stillingen er en fulltidsstilling.

Tiltredelse etter avtale.