Scanvet Animal Health er et dansk legemiddelfirma med virksomhet i Danmark, Norge, Sverige og Polen. 

I Norge drives informasjonsvirksomhet fra Scanvet Informasjonskontor med to ansatte.  Vår oppgave er blant annet å bistå norske veterinærer og annet veterinært helsepersonell med tekniske og faglige spørsmål omkring våre produkter.

Scanvet representerer ulike legemidler og andre produkter til husdyr og kjæledyr i Norge.  Vår filosofi er å levere kvalitetsprodukter til det norske markedet gjennom en uavhengig tilknytning til våre leverandører.  På den måten kan vi til en hver tid velge de produktene som gir høy ytelse når det gjelder pris, kvalitet, effektivitet og sikkerhet.

Den ansatte vil ha hjemmekontor og må være bosatt i Sør-Norge.

En del reisevirksomhet må påregnes.

Personlige egenskaper

Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, evne til nettverksbygging, motivasjon, initiativ, handlekraft og evne til å jobbe selvstendig vil bli tillagt stor vekt.

Kvalifikasjoner

  • Autorisert veterinær.
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, evne til nettverksbygging, motivasjon, initiativ, handlekraft og evne til å jobbe selvstendig vil bli tillagt stor vekt.
  • Praktisk erfaring som legemiddelkonsulent eller tilsvarende vil bli tillagt vekt men er ingen betingelse.  Det samme gjelder for praktisk  erfaring som kliniker.
  • Kjennskap til bruk av Excel, Superoffice , Mailchimp og Weebly vil bli tillagt vekt men er ingen betingelse.  Opplæring vil bli gitt.
  • Førerkort for personbil.

Hva vi tilbyr

  • En spennende og utfordrende jobb med mulighet til å utvikle seg faglig og bli kjent med veterinærer over hele landet.
  • Konkurransedyktig lønn og andre betingelser.

Søknad

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved å kontakte Wilmar Kolnes, M. 918 28 038, wilmar@scanvet.no