Vi søker to veterinærer til vår region i sør, en kirurg og en klinikkveterinær

AniCura har gjennomført en stor omorganisering av våre klinikker på Sørlandet. Vi har nå 4 klinikker og et nyetablert dyresykehus i regionen. Omorganiseringen bidrar til et styrket samarbeid på tvers av klinikkene og et godt faglig miljø med store utviklingsmuligheter for våre ansatte. Ved dyresykehuset har vi samlet spesialistkompetanse innen de forskjellige fagområder. Vi har også etablert et spesialistprogram som legger til rette for å gjennomføre den norske spesialistutdanningen under kyndig veiledning. Per i dag har vi 6 spesialistkandidater i programmet, to av disse gjennomfører utdanningen ved vårt dyresykehus på Sørlandet. 

Rolle: Kirurg

Du vil være en del av vårt kirurgiske team i regionen og bidra til at våre kunder og pasienter får den beste behandling. Teamet er ansvarlig for at all kirurgi i regionen utføres i henhold til AniCura sin høye standard og bidrar dermed til vår visjon: å skape fremtidens veterinærmedisin.

På daglig basis vil hovedansvarsområdene være kirurgiske utredninger, inngrep og postoperativ oppfølging av pasientene. Du vil også delta i poliklinisk arbeid.

Stilingen er fast, og arbeidssted vil i hovedsak være ved AniCura Dyresykehus Sørlandet og noe ved vår avdeling i Vågsbygd, avhengig av søkers kvalifikasjoner. Arbeidstiden er på dagtid/ettermiddag. Det for tiden ingen vakt.

Hvem er du?

Vi ser fortrinnsvis etter en kollega som har erfaring og som har høy kompetanse innen bløtvev og ortopedisk kirurgi, men for den rette kandidaten vil vi også gi opplæring og videreutdanning i henhold til behov.

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den best mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter deres eiere.

 

Rolle: Klinikkveterinær

Du vil være en del av vårt indremedisinske team og bidra til at våre kunder og pasienter får den beste behandling. På daglig basis vil hovedansvarsområdet være polikliniske undersøkelser og forebyggende behandling samt lettere utredninger. Som en del av et erfarent og høyt kvalifisert team er det store muligheter for opplæring og videreutvikling.

Stillingen er fast, og arbeidssted vil i hovedsak være ved vår avdeling AniCura Vågsbygd og noe ved dyresykehuset, avhengig av søkers kvalifikasjoner. Arbeidstiden er på dagtid/ettermiddag. Det for tiden ingen vakt.

Hvem er du?

Vi ser fortrinnsvis etter en kollega som har noen års erfaring og interesse for poliklinisk arbeid og indremedisinske utredninger, men for den rette kandidaten vil vi også gi opplæring og videreutdanning avhengig av behov.

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter deres eiere.

 

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere. 

Vil du bli med i vår familie? 

Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her. Søknadsfrist er snarest. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt (navn, tittel og telefonnummer/e-post).