I forbindelse med utvidelse av klinikken søker vi en ny kollega. Gården Dyreklinikk er en veletablert kjedeuavhengig klinikk sentralt i Bergen. Vi er fem veterinærer og 7 dyrepleiere og assistenter på klinikken. Klinikken er velutstyrt og nyoppusset, og vi tilbyr det meste av utredninger og behandlinger. 

Ønsket oppstart er 1. mars, men senere tiltredelse kan også være aktuelt.

Personlige egenskaper

Vi ønsker oss en positiv og fleksibel kollega som kommuniserer godt. Vi søker deg som er faglig engasjert, og som trives i en variert klinikkhverdag. 

Vi setter kundeservice og omsorg for pasientene høyt, noe vi håper du også gjør. 

Stillingen passer både for erfarne veterinærer og nyutdannede. 

Hva vi tilbyr

Vi kan tilby deg et fantastisk arbeidsmiljø, med dyktige og engasjerte kollegaer som alltid har tid til å hjelpe hverandre. For oss er trivsel på arbeidsplassen svært viktig.

Vi tilbyr et trygt læringsmiljø med gode muligheter for faglig utvikling, både for erfarne og nyutdannede. Ettersom vi er en uavhengig klinikk kan vi tilpasse oss dine behov og ønsker angående videreutdanning og interessefelt innen faget. 

Klinikken har kommunal smådyrvakt hver 8. uke, og vaktdeltagelse er mulig om ønskelig. Vaktdeltagelse er godt kompensert, og du vil alltid ha en bakvakt tilgjengelig.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og en god pensjonsordning. 

Søknad

Søknad sendes til marte@mastervet.no. Spørsmål angående stillingen kan rettes til Birte på tlf 97909497.