Vi søker en veterinær til sommervikariat på AniCura Dyreklinikk Grünerløkka. 

Sommervikariatet er en100 % stilling med tiltredelse fra midten av juni og ut august. Videre engasjement kan diskuteres etter avtale.

AniCura Dyreklinikk Grünerløkka er en liten, travel og godt utstyrt dyreklinikk som ligger midt i hjertet av Oslo sentrum på Grünerløkka. Våre pasienter er bare katter og hunder og vi har en lokal, hyggelig og stabil kundebase som har gått hos oss i mange år.

Hvem er vi?
Vi er et faglig dedikert team som består av 1 autorisert dyrepleier, 2 klinikk assistenter og 2 veterinærer som er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø der alle trives på jobb.

På klinikken tilbyr vi poliklinisk arbeid, indremedisinske utredninger, laboratorie undersøkelser, enkel bløtvevskirurgi og tannbehandling. I tillegg har vi en liten butikk.

Våre åpningstider er man- tors 08.00-18.00, fre 08.00-16.00 og lørdager holder vi stengt. Uke 28-31 har vi sommer åpent man- fre fra 08.00-16.00.

Vi kan tilby et fantastisk arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere som hele tiden jobber for at klinikken skal forbedre seg på alle måter. Du vil få god tid til opplæring og innføring i klinikkens rutiner.

AniCura Dyreklinikk Grünerløkka er en klinikk med tette bånd til alle AniCura Oslo klinikkene og vi deler ofte pasienter og ansatte.

 

Hvem er du?

  • Utdannet veterinær eller fått midlertidig lisens
  • Opptatt av god pasient omsorg, faglig kvalitet og kundeservice
  • God kommunikasjonsevne
  • Selvstendig og strukturert
  • Utadvendt og positiv
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, norsk og engelsk

 

Om AniCura

AniCura er en familie av fremtredende dyresykehus og dyreklinikker som er spesialiserte på smådyr. Selskapet ble etablert i 2011 som den første sammenslåing av dyresykehus i Norden, bygget på ideen om at forente ressurser skaper muligheter for bedre veterinærmedisin. I dag er AniCura et forbilde innen avansert veterinærmedisin og en høyt verdsatt partner for dyreeiere og henvisende veterinærer i Europa.

Selskapet tilbyr et stort utvalg av medisinske og kirurgiske tjenester. Dette omfatter alt fra forebyggende og basisbehandling til avansert diagnostikk.   

AniCura tilbyr moderne diagnostikk og behandling av høy kvalitet på 260 steder i Europa og skaper trygghet for dyreeiere gjennom pasientsikkerhet og høy tilgjengelighet. AniCura er en anerkjent utdannings- og henvisningsinstans.

For informasjon om hvordan AniCura jobber for å skape fremtidens veterinærmedisin, besøk gjerne vår hjemmeside www.anicuragroup.com

Søknad og kontakt
Søknad med CV sendes til Veterinær og Klinikkleder Nina Morkemo: nina.morkemo@anicura.no

Ved spørsmål kan du ringe telefonnummer 916 95 158.

Søknadsfrist: 24.05.2024.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!