Vi søker veterinær til vårt dyresykehus.

AniCura Dyresykehus Stavanger er et henvisningsdyresykehus. Vi har en filial på Forus, samt en stor dyrebutikk vegg i vegg med Dyresykehuset i Hillevåg. Vi 27 ansatte med ca 11.000 pasienter årlig. 
 

AniCura Dyresykehus Stavanger tar i mot alle typer pasienter, og mottar henvisninger på oftalmologi, odontologi, kirurgi, onkologi, indremedisin og kardiologi. Dyresykehuset er velutrustet, med blant annet CT, artro- og endoskopi, hjerteultralyd og utstyr for mikrokirurgi øye mm. 

Vi er godkjent som Catfriendly Gold Clinic og har 9 veterinærer og 18 dyrepleiere/klinikkassistenter

Åpningstid fra 08.00-18.30 hvorav disse er delt i 2 skift. 

AniCura Dyresykehus Stavanger søker veterinær med stort engasjement som vil videreutvikle virksomheten sammen med oss. Fremtiden og veterinærmedisin er i kontinuerlig utvikling og forbedring hvor høy kvalitet er viktig.

Personlige egenskaper 

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å videreutvikle deg selv og arbeidsplassen for til enhver tid å kunne tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. 
 

Om deg:  

  1. Norsk veterinærlisens
  2. Stor kapasitet og nysgjerrig på kontinuerlig forbedring.
  3. Kommunikasjonsevne som bidrar til resultat og arbeidsglede
  4. Evne til å beholde roen i krevende situasjoner
  5. Positiv innstilling og god fleksibilitet.

Vi ønsker medarbeidere som kan påvirke bedriftskulturen vår positivt gjennom personlig og faglig engasjement. 

AniCura`s ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura.  

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere.  

Vil du bli med i vår familie?  

 Send oss din søknad gjennom søknads-knappen her. Søknadsfrist er 31.10.2021. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt daglig leder Sissel Vatland på mobil: 988 24 771 eller mail: sissel.vatland@anicura.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!