Den norske veterinærforening

Dyrlegen i Nord-Salten AS søker veterinær til fast stilling

Steigen- og Hamarøy kommune

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Vi søker veterinær i 100 % fast stilling ved klinikken vår.

Klinikken er under et år gammel og i nyoppussede store lokaler. Vi er fortsatt i en fase med innkjøp av utstyr og oppbygging av en fullverdig klinikk. Vi utfører ukentlig flere kirurgiske inngrep og løser daglig indremedisinske problemstillinger, samt at en stor del av praksishverdagen består av produksjonsdyrmedisin. Et anslag er en fordeling 50/50 mellom smådyr og produksjonsdyr. Med tre veterinærer vil det i fremtiden bli mulig å fokusere på forskjellige fagfelt, alt etter interesse, da vi fordeler pasienter og oppdrag på dagtid litt etter ønske og interesse.

Vi er også vikar for lokal inseminør og insemineringskurs må påregnes. Distriktet består av 6399 (2014) innbyggere, 35 melkebruk, 20 sauebruk, 15 kjøttfebruk og en grisefjøs.

Av personlige egenskaper ser vi etter en veterinær som kan jobbe med allsidige problemstillinger og samarbeide godt i et lite team.
Dersom ønskelig er det gode muligheter innen hestepraksis, men dette har ikke vært prioritert på grunn av manglende interesse hos nåværende veterinærer.

Klinikken ligger i Bogen i vakre Steigen kommune og gir veterinærtjenester til Hamarøy og Steigen kommune, samt deler av Tysfjord og Sørfold kommune. Nærmeste henvisningsklinikk er på Fauske 158 km unna og nærmeste dyrehospital er i Bodø 207 km unna.

Det tilbys en god fastlønnsavtale for arbeid på dagtid. Som en del av stillingen inngår også deltagelse i en 3-delt kommunal veterinærvaktordning. Praktisk organisering av vaktordningen avtales nærmere mellom veterinærene ved tiltredelse.

Vi kan tilby hjelp til å finne et sted å bo. Distriktet er en naturperle og et eldorado for friluftsmennesker.

Ta gjerne kontakt for mer info!
Søknad sendes til: maylene@dyrlegeninordsalten.no
Søknadsfrist: snarest

Kontakt:
Maylene Johansen, dagligleder tlf.: 95228296
Dyrlegen i Nord-Salten, Kalvgjerdet 3, 8288 Bogøy