Den norske veterinærforening

Brumunddal Dyreklinikk speider etter klinikkveterinær(er)

Brumunddal

Tittel: Klinikkveterinær(er)

Stillingstype: Vikariat

Våre dyktige veterinærer har lyst på litt mer fri enn det de fikk i fjor sommer, derfor søker vi deg som har lyst og mulighet til å jobbe fra ca 1. juni (ønsker du å begynne før er det muligheter for dette) og gjennom sommeren og godt utpå høsten. Kanskje er dere to som vil jobbe sammen i deler av perioden? Mest sannsynlig har vi også behov for veterinær til svangerskapsvikariat etter dette.

Vi ønsker primært deg med noe erfaring fra akuttpraksis og kirurgi, men er du fersk, flink og faglig nysgjerrig har vi bruk for deg også! Er du god på samarbeid? Kan du kunsten å tilpasse deg varierte klientoppdrag og deres utfordringer? Vi har veldig hyggelige folk og dyr i Ringsaker og omland!

Vi vet det blir mange spennende og varierte oppgaver så vel som også de mer rutineprega jobbene. Klinikken er en del av Mjøsvakta, se mjøsvakta.no.

Klinikken har en stabil gjeng på 3-4 veterinærer og 3 dyrepleiere. Da kundegrunnlaget er i vekst er vi godt i gang med planlegging av ny og større klinikk. Kanskje har du gode innspill å komme med her.

Ringsaker er en stor kommune med varierte tilbud for deg som er glad i friluftsliv, og i Brumunddal er det trivelige og varierte butikker og serveringssteder. Gode buss- og togforbindelser finnes.

Wood hotell blir neppe bosted mens du jobber hos oss, men en helg spandere vi på deg som har lyst å hjelpe oss i sommer og utover høsten. Fra toppen av verdens høyeste trehus ser du utover «hele væla»!

Søknader sendes innen 1. februar til Margunn Tvedten på mtvedten@gmail.com , ring gjerne klinikken på tlf 6235 9180 eller Margunn på tlf 9343 9669 for spørsmål.

Se også brumunddaldyreklinikk.no, vi er også på Facebook.