Den norske veterinærforening

Fjellveterinæren søker positiv veterinær til 100% stilling

Edland, Vinje kommune, Vest-Telemark

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Stillingstype: 6 - 12 måneders vikariat med gode muligheter for fast stilling. Tiltredelse ønsket i august 2017.

Fjellveterinæren er en nyetablert klinikk med markant vekst. Vi holder til på Edland, Haukeli ved foten av Hardangervidda. Klinikken tilbyr rutinediagnostikk – og behandling, det er investert i nytt blodprøveutstyr og tannunit. Vi har ba. tre behandlingsrom og oppstalling. Vi har også en erfaren dyrepleier med oss.  Vårt fokus er faglig dyktighet, god service og kundebehandling, samt et godt arbeidsmiljø.  Vi har i dag stort fokus på bevegelsesapparatet.

Bakgrunnen for stillingen er, at vår veterinær skal ut i delvis svangerskapspermisjon, kombinert med behov for mer arbeidskapasitet. Målet vårt er å jobbe for utvikling og service, samt å videreutvikle klinikkvirksomheten fremover. Vi søker derfor deg som har lyst å være med på det, og som passer på laget.

Stillingen innebærer mest arbeid med smådyr, med muligheter for utvikling på hest. Du får gjerne ha erfaring/interesse for indremedisin, tannbehandling og bløtvevskirurgi, samt ønske om å videreutvikle deg på disse områdene.

For oss er faglig utvikling, kompetanse og engasjement, kombinert med en personlig relasjon og service til dyr og eier, bygge tillit og å jobbe selvstendig samt i team, viktig. Vi har i tillegg nettverk til klinikker vi henviser til.

Vi ønsker både nyutdannede og erfarne kollegaer hjertelig velkomne til å søke stillingen. 

Vil du vite mer om oss, kan du se på fjellveterinæren.no eller facebook: Fjellveterinæren.

Søknad med CV, attester og referanser sendes snarest til Oddrun Runde på Fjellvet@gmail.com

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen å ringe 48 08 9591.

Søknadsfrist: 20. 06. 2017, men søknader vil bli vurdert fortløpende.