Den norske veterinærforening

Veterinærsenteret Fauske AS søker veterinær

Fauske

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Vår hyggelige klinikk trenger en ekstra hånd i forbindelse med en svangerskapspermisjon. Oppstart ca. januar 2020 og varighet til oktober 2020.

Fauske ligger omtrent midt i Nordland. Her er i underkant av 10 000 innbyggere. Det tar ca. 50 minutter til Bodø og flyplass.

Klinikken ligger i sentrum av Fauske og har flotte nord norske omgivelser med fantastiske muligheter for friluftsliv og utendørsaktiviteter.

Vi har funksjonelle lokaler, er utstyrt med røntgen, in-house laboratorium, dental røntgen og ultralyd. Pasientgruppen består av hund, katt, kanin og smågnagere. På klinikken jobber per dags dato 5 veterinærer, 2 sykepleiere og en dyrepleier.

Det er gode muligheter for faglig utvikling ettersom vi legger vekt på at alle skal opparbeide seg allsidige ferdigheter.

Klinikken har åpent to ettermiddager i uka, men ikke på lørdager. Det forventes derfor at veterinæren kan arbeide på ettermiddagen. Noen av veterinærene kombinerer en stilling som ansatt på Veterinærsenteret med praksiskjøring, og andre er kun inne på klinikken.

Vi har nå ledig et vikariat i 100 % stilling på klinikken.

Hvis du lurer på hvorfor du skal komme akkurat til oss, kan vi foreslå noen argumenter her:

  • en liten klinikk med allsidige arbeidsoppgaver og varierte kasus er en ypperlig plass å starte yrkeskarrieren og gir gode utviklingsmuligheter 
  • du inngår i et felleskap der vi samarbeider om pasientene, men samtidig vil du kunne jobbe selvstendig 
  • stabil og positiv kundekrets med godt nordnorsk gemytt 
  • meget godt arbeidsmiljø med høy trivsel, godt samarbeid 
  • lønn over tariff og ryddige arbeidsforhold 

Vi søker en veterinær som er interessert i varierte arbeidsoppgaver, er ansvarsfull og jobber godt i team med kan også jobbe selvstendig. Uansett om du er erfaren eller nyutdanna, så er det viktigste at du kommer inn i arbeidsfellesskapet vårt med humør, fleksibilitet og nysgjerrighet.

Søker må beherske skandinavisk språk både muntlig og skriftlig.

Om ønskelig er det mulig å delta i den kommunale vaktordningen. Lønn etter avtale.

Noe mer du lurer på? Da ringer du til daglig leder Trine Brændmo, 480 37 816, eller sender e-post til trinesbr@yahoo.no

Send søknaden din til post@vetsenteret.no så fort som mulig fordi vi vurderer søkerne fortløpende. Siste mulighet er 1. november. Vi ønsker at søknadene er vedlagt kopi av norsk autorisasjonen, samt at referanser er oppgitt. Vitnemål og attester trenger kun sendes ved forespørsel.