Den norske veterinærforening

Vikariat - sommeren 2019

Elverum

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Hei!

Har du lyst på sommerjobb ved AniCura Elverum Dyrehospital?

Vi kan tilby en spennende 100% stilling som Veterinær på vårt dyrehospital i Elverum.

Stillingen er et sommervikariat fra starten av juni og ut august 2019. Ingen plikt til deltagelse i vakt, men ferie kan ikke påregnes i perioden. Du vil ta del i et positivt og faglig dedikert team med 1 resepsjonist, 3 dyrepleiere, 1 assistent, og 5 dyrleger. Sammen innehar vi en bred faglig kompetanse og utfører alt fra kloklipp til avanserte veterinærmedisinske behandlinger.

Vi søker nå DEG som brenner for dyrehelse og som ønsker å gjøre en positiv forskjell for dyrenes beste. Du trives i et miljø med faglige utfordringer og engasjerte medarbeidere. Du jobber godt både selvstendig og i team. Vi setter kvalitet og service svært høyt, så du bør være både løsningsorientert og serviceinnstilt. Selvsagt er det en stor fordel med erfaring, men vi imøteser også søknader fra Deg med midlertidig autorisasjon.

I AniCura er vi opptatt av å etterleve verdiene våre: * Sammen * Eget ansvar * Kompetanse og utvikling * Trygghet og omtanke * Direkte og ærlig. Sammen jobber vi for dyrenes beste og skaper fremtidens veterinærmedisin. 

Søknad på stillingen sendes snarest til daglig leder Morten Grøtterud på e-post: morten.grotterud@anicura.no.

Spørsmål om stillingen kan stilles til Morten på mobil: 47 907 51 867. Oppstart for stillingen avtales med den enkelte.

Vi gleder oss til å høre fra deg!