Den norske veterinærforening

Stipendiatkontingenten reduseres!

21.12.2016
Veterinærforeningen har vedtatt å redusere kontingenten for stipendiater

 

«Stipendiatkontingenten reduseres! Veterinærforeningen har alltid ønsket at veterinærer skal ta videreutdanning, og for å øke fokus på det har representantskapet enstemmig vedtatt å redusere kontingenten for utdanningsstillinger som stipendiater og spesialistkandidater på høgskoler og universiteter i Norge.

 Veterinærforeningen har også opprettet en egen gruppe og facebookgruppe for disse, Vetforsk, som Silje Granstad på Veterinærinstituttet er kontaktperson for.»

Gruppen vil sammen med sekretariatet i tiden fremover arbeide for økt fokus på utdanningsstillinger og relevante aktiviteter.»

Silje Granstad kommenterer:

 

«Formålet med Vetforsk er å arrangere ulike aktiviteter rettet mot stipendiater og spesialistkandidater. Mange veterinærer velger å utdanne seg videre etter å ha fullført en allerede krevende utdanning. I løpet av disse årene med videreutdanning er det ikke uvanlig å møte utfordringer knyttet til motivasjon, gjennomføring, veiledning og lignende. Vi håper at styrket samhold og kontakt med andre veterinærer i samme situasjon kan være et positivt tilskudd i utdanningsløpet. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål!».

silje.granstad@vetinst.no

 

 

0 Kommentar

Kommenter saken

Du må være logget inn for å kommentere.