Den norske veterinærforening

Svangerskapsvikariat på Helgeland

Helgeland

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Søknadsfrist: 15. februar 2018

Ledig 100% stilling som veterinær i kombinert praksis på Helgeland grunnet svangerskapspermisjon.

Oppstart fra mars-april er ønskelig! Muligheter for forlengelse.

Dønna er en øykommune på Helgeland i Nordland. Den er i nord omgitt av kommunene Lurøy og Nesna, i øst Leirfjord, i sør Alstahaug og i sørvest Herøy. De tre største øyene i kommunen er Dønna, Løkta og Vandve.

Herøy kommune er på Helgeland i Nordland fylke. De største øyene i kommunen er Nord-Herøy, Sør-Herøy, Tenna, Indre og Ytre Øksningan, Staulen og Seløy. Kommunen har ferjesamband til Sandnessjøen og bro til Dønna. Helgelandskysten kan by på gode friluftsopplevelser og turområder, omgitt av vakkert landskap.

Stordyrspraksis foregår i Herøy kommune. Hovedsaklig stor- og småfe, med noen få hester. Smådyrsklinikken holder til i sentrum på Dønna, nærmere sagt Solfjellsjøen. Den er utstyrt med ultralydapparat og blodlab ProCyte og Catalyst fra IDEXX. Journalprogram fra Sanimalis som brukes på både smådyr og produksjonsdyr.

Kvalifikasjoner:
Utdannet veterinær med norsk autorisasjon. Du må være selvstendig næringsdrivende, ha inseminasjonskurs, og erfaring fra smådyrsklinikk. Alt av utstyr fra smådyrsklinikken, stordyrspraksis og kontorer blir leid ut, det eneste du trenger er egen bil.

Personlige egenskaper:
Evne til å jobbe selvstendig, og i samarbeid med andre veterinærer.

Denne praksisen inkluderer deltagelse i vakt. Vi forhandlet frem en bedre tilskuddsordning til vakt i løpet av høsten 2017. Gode muligheter for god inntjening, samtidig som det til tider er rolig.

Kommunen vil være behjelpelig med å finne bolig. Har du noen spørsmål eller ønsker mer informasjon, ikke nøl med å ta kontakt.

Send CV og søknad på epost lisedanvet@gmail.com 

Søknadsfrist 15. februar 2018.