Den norske veterinærforening

Sveberg Dyrehospital søker sommervikar

Malvik kommune

Tittel: Sommervikar

Stillingstype: Vikariat

Sveberg Dyrehospital åpnet i oktober 2011 og ligger i Malvik kommune mellom Stjørdal og Trondheim. Helt siden oppstarten har vi vært opptatt av å levere dyrehelsetjenester av meget høy faglig kvalitet og samtidig yte god service til våre kunder. I tillegg til vanlige dyrehelsetjenester har vi satset spesielt på kirurgi, halthetsutredninger, bildediagnostikk og rehabilitering og fysioterapi. Vi tilbyr også kiropraktikk. Vi utfører det meste av kirurgi, blant annet avansert ledd-, bein og ryggkirurgi. Vi har blant annet artroskopi- og laparoskopiutstyr, utstyr til endoskopi, digitalt røntgenutstyr, ultralyd og blodlab. Per i dag sysselsetter klinikken tre veterinærer, fire autoriserte dyrepleiere, hvorav en i all hovedsak jobber med fysioterapi, tre klinikkassistenter og en vaktmester. Vi har nå et ledig sommervikariat for veterinær, eventuelt veterinærstudent med midlertidig lisens, i forbindelse med ferieavvikling.

Vi har ledig sommervikariat i 100% stilling for veterinær, eventuelt veterinærstudent med midlertidig lisens, fra juni til begynnelsen av august 2018.

Vi søker en faglig engasjertog dyktig veterinær med høy arbeidskapasitet og evne til å jobbe strukturert og effektivt samtidig som man er hyggelig og imøtekommende overfor våre kunder.

Arbeidsoppgaver vil kunne tilpasses søkers kvalifikasjoner og interesseområder. Vi har et trivelig arbeidsmiljø med spennende og varierte arbeidsdager.

Klinikken deltar i et vaktsamarbeid for smådyr. Deltagelse i vakten kan være aktuelt avhengig av søkers kvalifikasjoner. Søker må beherske norsk (eller svensk) godt muntlig og skriftlig.

Søknadsfrist 15. mai.

Søknader vil vurderes forløpende, og ansettelser vil kunne gjøres før søknadsfristen. 

Søknad med CV og referanser, samt spørsmål om stillingen, sendes til personalansvarlig Hanne Fiskå på sjefdpl@svebergdyrehospital.no