Den norske veterinærforening

To ledige vikariat i kombinert praksis på Helgeland

Alstadhaug og Leirfhord kommune

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Stillingstype: 12-18 mnd. svangerskapsvikariat med mulighet for forlengelse.

Vikariatet passer utmerket for veterinærpar!

Sted: Alstahaug og Leirfjord kommune i Nordland

Oppstart: Helst april-mai 2019, men start etter eksamen i juni for nyutdannede er også aktuelt.

To av våre medarbeidere går ut av tjeneste denne vinteren/våren. Vi søker derfor etter nye kolleger for en periode på 12-18 måneder, med mulighet for forlengelse.

Stillingen består av kombinert stordyr- og smådyrpraksis, fordelingen avhenger av søkers interesser. Men det er ønskelig med minst 50% smådyrpraksis ved Alstahaug dyreklinikk AS. Stordyrdistriktet dekker kommunene Alstahaug og Leirfjord, praksisen består i hovedsak av inseminering og sykebesøk på storfe (melk og kjøttfe), men det er også litt sauepraksis i sesongen. Vakta er femdelt og vaktdistriktet dekker Alstahaug og Leirfjord kommune.

Alstahaug Dyreklinikk ligger sentralt plassert i Sandnessjøen, klinikken er i vekst og vi utvider stadig repertoaret. Vi flyttet inn i nye lokaler i 2017, og det er investert i mye nytt utstyr. Klinikken har blodlab, digital røntgen og tannrøntgen, ultrayd, og tannunit. Kundemassen er voksende og vi ønsker å videreføre den gode utviklingen. Pr i dag er det 1,5 veterinær og en assistent som jobber på klinikken. Vi søker etter veterinærer med norsk autorisasjon og godkjent inseminasjonskurs.

Vi leter etter personer med gode samarbeidsevner og sosiale evner. Vårt kollegium er preget av høy grad av samarbeid og «oppbakking». Vikariatet passer godt for nyutdannede veterinærer som ønsker å få en god start på arbeidslivet. Vi har hatt flere studenter på midlertidig lisens ansatt de siste somrene og har god erfaring med å veilede og støtte nyutdanna veterinærer.

Vi kan tilby gode inntjeningsmuligheter, faglige utfordringer, trivelige hjelpsomme kolleger, muligheter for fast arbeid, fleksible arbeidsforhold. Det er mulighet for både ansettelse med tilgang på bil med utstyr eller å jobbe som selvstendig næringsdrivende. Vi kan også være behjelpelige med bolig.

Søknadsfrist: 15.02.19.

For mer informasjon og søknad ta kontakt med veterinær Lise Aanensen, tlf 41 46 79 08 eller e-post til: post@alstahaug-dyreklinikk.no 

Alstahaug og Leirfjord kommune ligger på Helgeland, som er det nye in stedet for turister i Norge. Helgeland har alt; fantastisk fjellterreng for toppturer både sommer og vinter, øy-eldorado for padling ogsykling, Træna festivalen mm. Sjekk ut www.visithelgeland.com for mer info om alt hva Helgeland kan tilby.