Den norske veterinærforening

Tønsberg Dyreklinikk søker sommervikar

Tønsberg

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Tønsberg Dyreklinikk søker én eller to veterinærer til sommervikariat, med mulighet for forlengelse for den rette personen.

Vi ønsker oss en motivert og omgjengelig dyrlege som setter pris på innholdsrike dager med trivelige kolleger. Vikariatet er i utgangspunktet fulltid fra medio juni til medio august, men tidligere tiltredelse kan også være aktuelt.

Sommeren er den travleste tiden på året så her er det stor mulighet for mye arbeidserfaring og god inntjening. Det aller meste av arbeidet vil bestå av allsidig smådyrpraksis, men klinikken er også tilknyttet den kommunale vaktordningen så deltakelse i vakt med noe produksjonsdyr- og hestepraksis på vakt må i utgangspunktet påregnes. Vi kan, ved behov, organisere det slik at vikariatet kun består av smådyrpraksis.

Tønsberg Dyreklinikk er en velutstyrt smådyrklinikk med 8 veterinærer, 2 dyrepleiere og 3 assistenter. Vi er opptatt av trivsel og synes det er viktig med humor og god stemning på jobb. Vårt mål er å gjøre det beste for våre kunder og å holde et faglig høyt nivå.

Ta kontakt med Bodil eller Vibeke på tlf 33 33 33 33 ved spørsmål, eller send søknad og CV til post@tonsberg-dyreklinikk.no 

Søknadsfrist: 1. april 2019.