Den norske veterinærforening

Tu Dyreklinikk søker veterinær til 100% fast stilling

Bryne i Rogaland

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Velkommen til Jæren!

Tu Dyreklinikk søker veterinær til 100% fast stilling.
Tu Dyreklinikk er en travel, veletablert smådyrklinikk som ligger på Jæren, nærmere bestemt Bryne i Rogaland. Bryne er en passe stor by, som tilbyr det meste man skulle ønske seg av shopping, kino, spisesteder og uteliv.
Skulle man allikevel ønske noe mer er Stavanger kun 30 min unna med bil.
Er man glad i friluftsliv og natur er det flotte turmuligheter i og rundt byen, med alt det naturskjønne Jæren har å by på. De berømte Jærstrendene er en kort kjøretur fra Bryne, og dagsturer til Preikestolen og Kjeragbolten er også mulig.
Stavanger lufthavn Sola ligger 25 min fra Bryne, og har mer enn 40 direkteruter til inn- og utlandsdestinasjoner.

Tu Dyreklinikk ble etablert i 1970 og var dermed en av de første private smådyrklinikkene i Norge. Klinikken har vært under stadig ombygging og modernisering siden da.

Tu dyreklinikk er velutstyrt med blant annet Idexx laboratorieutstyr, direkte digitalt røntgen, ultralyd, tannrøntgen, tannunit, gassanestesi, m.m.
Arbeidsstaben består i dag av 5 veterinærer, 2 dyrepleiere, 2 resepsjonister og 2 klinikkassistenter.

Klinikken deltar i et privat vaktsamarbeid med to andre klinikker i området (klinikken har vakt hver 4. uke). Vi behandler mellom 10-12 000 dyr hvert år ved Tu dyreklinikk, med hovedvekt på hund og katt.

Vi søker nå etter en veterinær til fast 100% stilling.
Vaktberedskap inngår i utgangspunktet i stillingen, med en fast ukedag hver 4. uke, samt vakt hver 8. helg (delt med en annen veterinær). Det er en fordel om du har tidligere erfaring fra smådyrklinikk, da du bør kunne jobbe selvstendig på vakt.

Vi oppfordrer imidlertid også nyutdannede til å søke. Vi søker en positiv, engasjert, pliktoppfyllende person med godt humør og evne til å jobbe i team, men også selvstendig.

Du bør være serviceinnstilt, være løsningsorientert, og takle en til tiders hektisk hverdag.

Du er faglig interessert og motivert for å utvikle deg som veterinær, og har gjerne et fagfelt som du ønsker å fordype deg innen.

Vi vil legge til rette for utvikling og kursvirksomhet.
Vi kan tilby en trivelig og travel arbeidsplass med hyggelige medarbeidere, spennende pasienter, faste arbeidstider og grunnlønn over tariff.
Det er i tillegg gode inntjeningsmuligheter på vakt.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Dagny Spanne Kjær på tlf 51 78 85 90 eller e-post: post@tudyreklinikk.no.

Søknader med CV sendes til post@tudyreklinikk.no.
Søknader vurderes fortløpende.
Tiltredelse etter avtale