Den norske veterinærforening

Vaktstilling

Hadeland

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Vi ønsker å utlyse en vaktstilling hos oss. Stillingen vil bestå av vakt ca hver 3.-4. helg og 1-2 kvelder i uken. Det kan være mulighet for noe dagjobbing på hverdager også, men i første omgang er det snakk om vakt. Vaktstillingen er mulig å kombinere med en deltidsstilling i Oslo og omegnen.

Klinikken ligger 6 mil nord for Oslo. Det er gode togforbindelser fra Oslo, og klinikken ligger kun 2 minutter gangavstand fra Gran stasjon. Vi er med i den kommunale vaktordningen her på Hadeland.

Vi yter derfor akutt hjelp til både produksjonsdyr, hest og smådyr. Innenfor smådyr har vi en godt utrustet klinikk med moderne lokaler og utstyr. Vi gjør det meste av akuttkirurgi hos oss utenom ortopedi. Det er derfor ønskelig med en viss erfaring innen kirurgi. Vi har gode dyrepleiere som har ansvar for anestesien ved kirurgi. Det er også mulig med en kirurgisk veterinærbakvakt.

Når det gjelder produksjonsdyr og hest er det en viss sesongvariasjon i hvor mye det er å gjøre. I den akutte hestepraksisen er det en del kolikkbehandlinger, akutte sårbehandlinger og akutte hovlidelser. Når det gjelder produksjonsdyr går det mest i mastitter, melkefeber, fødselshjelp og fødselsrelaterte sykdommer.

Vi søker en person som trives med å jobbe selvstendig, men samtidig kan jobbe sammen med dyrepleier i team. God kundebehandling er en viktig del av jobben.

Vi kan tilby gode lønnsbetingelser og god veiledning fra kollegaer. Klinikken stiller med bil og nødvendig utstyr til utepraksis. I tillegg er det mulig å bo på klinikken når man har vakt. Vi kan også være behjelpelig med andre boalternativer.

Vi oppfordrer alle til å søke på stillingen både erfarne og nyutdannede veterinærer.

Ta gjerne kontakt med oss på tlf 6133400 og spør etter Randi.