Den norske veterinærforening

Veterinær AniCura Dyreklinikk Grimstad

Grimstad

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Vi søker en veterinær til et sommervikariat ved vår klinikk i Grimstad. Sommervikariatet vil være fra 22. juni til 21. august. For rett person kan det være mulighet for forlengelse.

AniCura Grimstad har i overkant av 6500 pasienter i året. Vi er fem veterinærer, to dyrepleiere, en hundefysioterapeut, to assistenter og en dyrepleierstudent. Vi er en henvisningsklinikk i fagområdene tenner, øyne og rehabilitering. Grimstad er en hyggelig liten by med fantastiske strender og turområder. Byen er i flere år kåret til Norges beste sommerby.

Rollen
Som sommervikar vil arbeidsoppgavene i hovedsak være poliklinikk, men veterinæren vil også ta del i akuttpasienter, utredninger og noe kirurgi. Klinikken er med i en vaktordning på smådyr, men i stillingen som sommervikar vil man ikke få ansvar for vakter.

Arbeidstiden vil være 37,5 timers uke i en turnus med arbeidstid mellom 08:00 og 18:30.

Hvem er du?
Vi søker etter en veterinær som er faglig ambisiøs med stor lidenskap for veterinærmedisin. Du må ha et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter deres eiere.

Om deg: 

  • Noe erfaring fra smådyrklinikk 
  • Høyt faglig engasjement 
  • Kan jobbe både selvstendig og i team 
  • Godt humør 

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice.

Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere.

Vil du bli med i vår familie?

Send oss din søknad via vår rekrutteringsportal her: https://anicurano.teamtailor.com/jobs/829746-veterinaer-anicura-dyreklinikk-grimstad

Har du spørsmål om stillingen, vennligst kontakt daglig leder Tone I. Engelskjønn, mobil: 90021423, e-post: tone.engelskjonn@anicura.no