Den norske veterinærforening

Veterinær AniCura Dyresykehuset Bergen Nord

Bergen

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Søknadsfrist: 14. september 2019

Vi søker en veterinær til vår klinikk i AniCura Dyresykehuset Bergen Nord med interesse og ambisjoner innenfor tannhelse. Vi ønsker en kandidat som allerede innehar kompetanse innen tannhelse, eller som har klare ambisjoner innen fagområdet. Kandidater som har ambisjoner innen indremedisin og akuttmedisin oppfordres også til å søke. Nyutdannede oppfordres også til å søke stillingen.

Dyresykehuset er på ca. 1200m2 og er et topp moderne dyresykehus. Dyresykehuset er svært velutstyrt med laboratorie inklusiv blodbank, digitalt direkte røntgen, ultralyd, endoskopi, artroskopi, laparoskopi, egen CT maskin og eget operasjonsavsnitt med 3 operasjonssaler med pakkerom. Vi har gode oppstallings fasiliteter for hund og katt inklusiv egen ICU avdeling. Dyresykehuset har eget tannrom med 2 tannuniter – ene nyinnkjøpt, topp moderne humant multifunskjonsunit med innebygget tannrøntgen. Dyresykehuset har eget team av dyrepleiere som jobber sammen i tannteam for å kunne gi den beste behandling for våre pasienter.

Dyresykehuset er en sammensveiset gjeng med flere veterinære spesialister innen smådyrmedisin og kirurgi, samt dyrepleiere med etterutdannelse innen anestesi og smertelindring. Vi har som ambisjon å være på det øverste nivå på veterinær behandling i Skandinavia.

Vi har et sterkt fokus på å jobbe vitenskapelig og derfor er kontinuerlig videreutdanning viktig for oss. AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere. Vi jobber kontinuerlig for å skape en attraktiv arbeidsplass og tilbyr konkurransedyktig arbeidsbetingelser. Vi oppfordrer til og støtter videreutdannelse økonomisk.

AniCura Dyresykehuset Bergen Nord deltar i den kommunale smådyrvakten i Bergen med vaktrullering per 10 uke. Veterinær på vakt mottar provisjon av vaktinntektene.

Hvem er du?
Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter deres eiere.

Vil du bli med laget? Send oss din søknad gjennom stillingen her: https://anicurano.teamtailor.com/jobs/262086-veterinaer-anicura-dyresykehuset-bergen-nord.

Har du noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Tor Kvinge på e-post: tor.kvinge@anicura.no eller mobil 930 961 40.