Den norske veterinærforening

Veterinær med ønske om faglig fordypning

Harstad

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Søknadsfrist: 1. september 2017

Harstad Dyreklinikk AS er en ren smådyrpraksis med 4 veterinærer og totalt 7 dyrepleiere/assistenter i heltid/deltid. Vi har ca 9000 journaler per år og våre veterinærer er i videreutdanningsløp innen øyesykdommer, kirurgi og indremedisin i tillegg til at vi er en førstlinjepraksis. Klinikken har ikke egen vaktordning.

Harstad er en bykommune med ca 25.000 innbyggere beliggende i Midtre Hålogaland, 40 min fra Evenes flyplass. Vi har storslått natur med Vesterålen og Lofoten som nærmeste naboer. Byen har et rikholdig aktivitetstilbud med Festspillene i Nord Norge og et omdømme som «gourmetbyen i Nord» som kjennetegn.

VETERINÆR MED ØNSKE OM FAGLIG FORDYPNING

En av våre veterinærer gjennom lang tid slutter hos oss for å gå over i annen virksomhet og nå søker vi etter hennes etterfølger.

Vi vil gjerne ha en kollega som ønsker å fordype seg innen et fagområde, og sammen legger vi forholdene til rette for etter- og videreutdanning.

Vi tilbyr hyggelige kolleger og ordnede lønns- og arbeidsvilkår. Hos oss får du varierte arbeidsoppgaver innenfor fast arbeidstid uten vaktplikt.

Les mer om klinikken her; www.harstad-dyreklinikk.no

Vi ser helst at du har noe erfaring fra smådyrpraksis, men også nyutdannede oppfordres til å søke.

Søknadsfrist 1. september.

Søknader vurderes fortløpende og den rette får jobben umiddelbart.

Kontakt Helene Levoll på tlf 77061320/93446411 eller post@harstad-dyreklinikk.no for nærmere opplysninger.