Den norske veterinærforening

Veterinær søkes til drømmejobb ved Mo Dyreklinikk

Mo i Rana

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Hvordan så drømmejobben din ut da du startet utdannelsen/karrieren din?

Er du fortsatt på leting etter hvordan drømmejobben din ser ut? Er du i startgropen og trenger lære mer? Eller er det på tide å dra videre til nye utfordringer enn de du har i dag? Har du fått oppfylt dine behov til vekst og utvikling?

Mulighetene du ikke visste fantes - de finner du hos oss!

«På undersøkelsesrom 1 har veterinæren vår 4 nydelige kattungenøster inne til sin første helseundersøkelse. I naborommet står kollegaen hennes med spaltelampe i hånden, og er i gang med oppfølgingen av øyepasienten som kom inn forrige uke med keratitt. På blodlaboratoriet like bak er alle maskinene i gang med blodanalysene til Aiko som er innlagt til utredning for dagen.
Dyrepleieren har lagt veneflon, og justert væskeinfusjonen på nytt etterat alarmen til infusjonspumpa gikk av. Kollegaen hennes overvåker kaninen Nicoline som ligger i kuvøsen, og er på vei ut av anestesi etter kastrering tidligere på dagen.
Det er likevel nok tid til at dyrepleieren kan slå av en liten prat med en av veterinærene vår i det hun er på vei ut i resepsjonen; katten som har vært inne til tannbehandling og tannrøntgen trenger nemlig å få booket ny time til tanntrekk.
Der møter hun resepsjonisten som har gitt kunden på venterommet en kaffekopp å kose seg med – kunden møtte litt tidlig til ultralydtimen av sin hjertesyke hund.

Klokka er snart 12 og vi samles alle på pauserommet for en velfortjent lunsj. Daglig leder har spandert ferske reker på oss i dag, noe vi alle setter pris på.

Etter lunsj kommer Sussi til sin 3. post op rehabiliteringstime hos vår fysioterapeut. Hun ble operert for patellaluksasjon hos oss for snart 1 måned siden.
På hundekennelen venter Zapp på å få tatt røntgen av hoftene sine. Så langt går det meste i det tempoet som vi planla ved dagens start.»

Dette er en helt ordinær arbeidsdag ved Mo dyreklinikk.
Her har alle ansatte fått videreutdanning innen et eller flere fagfelt som de finner interessant og spennende. Vi finner stolthet i å oppfylle vårt klinikkmotto; «i trygge hender».

Vi søker nå en veterinær til 1 års vikariat, 100 % stilling, og med mulighet for videre fast ansettelse for rett kandidat.

Tiltredelse og lønn etter ansiennitet og avtale.

Hvem og hvor er vi? Mo dyreklinikk er en veletablert smådyrsklinikk i store, lyse lokaler, som ligger i Mo i Rana i Nordland. Staben består pr dags dato av 3 veterinærer, 1 dyrepleier, 1 klinikkassistent, 1 resepsjonist og 1 fysioterapeut.
Vår pasientgruppe består hovedsakelig av hund, katt og gnager. Ved siden av poliklinikk, tannbehandling og rehabilitering, gjør vi det meste av diagnostikk, utredning og bløtvevskirurgi samt ortopedi.
Se videre: www.youtube.com/watch?v=b6zYDgdsMQ0 og www.mo.dyreklinikk.no

Mo i Rana er nord-norges 3. største by med innbyggertall på over 26.000 innbyggere, og ligger like sør for polarsirkelen. Byen har kompetansemiljøer innen industri, data, utdanning og kultur.
E6 går gjennom byen, og det er direkte togforbindelse til Tronheim/Oslo sørover og Bodø nordover samt flyplass.

Byen byr på en rekke aktivitetsmuligheter både innendørs og utendørs, og er utgangspunktet for mange lokale festivaler. Mo i rana er en av flere inngangsporter til Helgelandskysten som igjen byr på smellvakker natur og friluftsliv.

Hvem er du?

 •  Autorisert veterinær med interesse og kunnskap innen smådyrmedisin
 •  Du er skandinavisk talende
 •  Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 •  Du er opptatt av god kundeservice
 •  Du trives med variert arbeidsdag og nye utfordringer
 •  Du er fleksibel, tenker framover og er motivert for utvikling
 •  Du har god ordenssans, og er strukturert, ansvarsfull og pliktoppfyllende i ditt arbeid

Dine primære oppgaver vil ligge innen poliklinikk, indremedisin og grunnleggende poliklinisk kirurgi da du vil erstatte en av våre veterinærer som skal ut i velferdspermisjon fra og med september.

Hvorfor Mo dyreklinikk?

 •  Vi tror på tett kollegialt teamsamarbeid og kompetanseutvikling
 •  Videreutdanning innen fagfelt du finner spennende
 •  Vi er en velutstyrt og moderne klinikk, og har nylig utvidet
 •  Vi tror på fleksibilitet, romslighet og sosial trivsel på arbeidsplassen
 •  Gode arbeidsbetingelser og arbeidstider (08.30-16.00) uten vaktbelastning
 •  Konkurransedyktig lønn- og pensjonsordninger samt andre frynsegoder

Send søknad med CV og referanser til mo@dyreklinikk innen 31. august
Merk: søknader behandles fortløpende og stillingen kan derfor bli besatt før fristen utløper. Evt. spørsmål vedr. stillingen sendes samme adresse. Kontaktperson: Marte Grotnes eller Tone C Jørgensen