Den norske veterinærforening

Veterinær søkes til vikariat ved Alna Dyreklinikk

Oslo

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Ser du etter jobb på smådyrsklinikk i Oslo? En kollega hos oss på Alna Dyreklinikk går ut i fødselspermisjon høsten 2018, og vi søker derfor en veterinær som kan jobbe 100% i et år. Det er mulighet for forlengelse av stillingen fordi vi planlegger utvidelse av klinikken i 2019.

Alna Dyreklinikk er en hyggelig og personlig klinikk med trivelige veterinærer og klinikkassistenter. Siden vi er i vekst, har vi de seneste årene investert i ny blodanalysemaskin, nytt digitalrøntgen og nytt ultralydapparat. I tillegg til hund og katt, har vi også mange pasienter som gnagere og kanin. Klinikken er poliklinisk, men vi utfører også daglig bløtvevsoperasjoner og tannbehandlinger. Det vil være mye ansvar og stort potensiale for personlig og faglig utvikling.

Vi ser etter en som er initiativrik, positiv, ansvarsfull og som kan jobbe godt selvstendig så vel som i team. Det er en stor fordel om du har erfaring innen tannbehandling og/eller har interesse for indremedisin. Vi ser først og fremst etter veterinærer som har jobbet på smådyrsklinikk tidligere. Tiltredelse og lønn etter avtale.

Søknad med CV kan sendes til post@alnadyreklinikk.no. Ansettelse skjer fortløpende. Ring oss gjerne på tlf. 98 29 71 83 hvis du har spørsmål om stillingen. Kontaktperson er Evalinn Pedersen. Vi håper å høre fra deg!