Den norske veterinærforening

Veterinær søkes

Lørenskog

Tittel: Klinikkveterinær med hovedvekt odontologi og kirurgi

Stillingstype: Fast stilling

Søknadsfrist: 20. januar 2019

Ledig stilling som klinikkveterinær, med hovedvekt odontologi og kirurgi

Vil du utvikle deg selv som veterinær innen odontologi og kirurgi? Har du godt humør og faglig nysgjerrighet? Er du positiv og viser omtanke for både mennesker og dyr? Da kan du være vår nye veterinær!


Om stillingen:

Stillingen er 100 % og innebærer hovedsakelig kirurgisk og odontologisk arbeid.


Om deg:

  • Du er faglig nysgjerrig og motivert
  • Du trives i en hektisk hverdag der hver dag er forskjellig og byr på nye utfordringer.
  • Du er service-innstilt, både overfor kunder og kolleger
  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.


Evidensia Lørenskog Dyreklinikk er en velutrustet, DNV-sertifisert klinikk som holder til i flotte nye lokaler. Vi tilbyr personlig og faglig utvikling, høyt faglig nivå, gode karrieremuligheter, sentral lokasjon i Lørenskog kommune og konkurransedyktige betingelser. Teamet vårt består i dag av 5 veterinærer, 4 dyrepleiere, en resepsjonist, klinikkassistenter og studenter. Blant oss har vi en smådyrspesialist og autorisert øyelyser.

Søknad med CV sendes klinikkleder Katarina.storli@evidensia.no innen 20. januar. Søknader vil bli vurdert fortløpende. Tiltredelse etter avtale. For spørsmål ring Katarina Storli: tel 92899768.

 ___________________________________________________________________________

Evidensia er en av Europas kvalitetsledende dyrehelsekjeder. Sammen er vi sterke – det er den enkle tanken bak Evidensia. Sammen jobber vi for å utvikle veterinærmedisin og skape morgendagens veterinærmedisin. Hos oss får viktig familiemedlemmer veterinærmedisinsk service i verdensklasse. Sammen kan vi tilby et unikt samarbeid om hvert enkelt dyr – døgnet rundt, hele året.

 

Vi vil se flere friske og lykkelige dyr. Derfor trenger vi deg.