Den norske veterinærforening

Vi søker kirurg med interesse for ortopedi

Oslo

Tittel: Kirurg

Stillingstype: Fast stilling

Evidensia Oslo Dyresykehus er et av Norges største og faglig ledende dyresykehus. Vi har ca 80 ansatte, og tilbyr alt fra enkel poliklinikk til avansert kirurgi og indremedisinske utredninger. Vi har døgndrift, og mottar henvisningspasienter fra hele Norge. Operasjonsavdelingen har i dag tre kirurger, hvorav en er diplomat i smådyrkirurgi og en er spesialist i smådyrsykdommer. Ved Evidensia Oslo Dyresykehus søker vi nå etter en kirurg i 100 % stilling.

Dyresykehuset er en del av Europas største og kvalitetsledende veterinærkjede innen dyrehelse, IVC Group. IVC Group har over 1000 dyresykehus og klinikker i Europa. Vi vil se flere friske og lykkelige dyr, derfor skaper vi framtidens veterinærmedisin!

Beskrivelse:

Evidensia Oslo Dyresykehus er i en utviklings- og utvidelsesfase, med spennende muligheter for fremtiden. Vi søker en faglig dyktig, engasjert og inspirerende kirurg som vil være med i utviklingen av vår kirurgiavdeling. Vi søker deg som er faglig ambisiøs, har gode sosiale og verbale evner og som inspireres av et hektisk og attraktivt arbeidsmiljø sammen med dyktig dyrehelsepersonell. Erfaring og etterutdanning innen ortopedi er en forutsetning.

Kvalifikasjoner:

Søkere med diplomattittel innen smådyrkirurgi eller med spesialistkompetanse innen hunden og kattens sykdommer (steg II) vil bli foretrukket, men søkere med annen tilsvarende realkompetanse vil også bli vurdert.

Arbeidsoppgaver

Ortopediske utredninger, avansert bløtvevs- og ortopedisk kirurgi.

Vi tilbyr:

Gode betingelser. Et fantastisk team med høy kompetanse, stor arbeidskapasitet og godt samhold.

Søknad med CV og referanser sendes på mail til fridtjof.larsen@evidensia.no

 

For spørsmål om stillingen kontakt:

Daglig leder Anders Liland,

Tlf +47 22 68 35 00, anders.liland@evidensia.no

eller

Leder av operasjonsavdelingen Fridtjof Emsell Larsen,

Tlf + 47 957 51 320 / + 47 22 68 35 00, fridtjof.larsen@evidensia.no 

 

Søknadsfrist: 31.01.19, men fortløpende vurderinger vil bli foretatt.

Tiltredelse: etter avtale

For mer informasjon om Evidensia Oslo Dyresykehus www.oslodyresykehus.no