Den norske veterinærforening

Vi søker veterinær til vikariat på smådyrklinikk sentralt på Romerike

Kløfta

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Din Veterinær AS har ledig vikariat fra medio juni og ut året 2018 for veterinær i 80-100% stilling, med mulighet for forlengelse. Stillingen vil være en delt dyrepleier/veterinærstilling og kan således passe spesielt godt for nyutdannede.

Din Veterinær AS er en godt etablert smådyrklinikk som ligger sentralt på Kløfta, ca 30 minutter med bil eller tog fra Oslo sentrum. Klinikken ligger 300 meter fra Kløfta togstasjon.

Vårt team består av 3 veterinærer, 2 dyrepleiere og 2 veterinærstudenter. Klinikken er meget godt utstyrt. Vi utfører det meste av vanlige konsultasjoner, utredninger, kirurgi, tannbehandling, ultralyd- og røntgenundersøkelser samt kiropraktikk og massasje. Vi ønsker å holde en høy faglig standard uten å miste nærheten til pasientene og deres eiere.

Vi søker etter en blid og engasjert medarbeider som har gode kommunikative evner og interesse for smådyrpraksis. Du må kunne jobbe selvstendig og takle å være eneste veterinær på jobb deler av tiden. Noe erfaring er en fordel, men også nyutdannede oppfordres til å søke.

Vi kan tilby et trygt og godt arbeidsmiljø med hyggelige og støttende kolleger. Vi er opptatt av å ha et godt sosialt miljø og at alle skal føle seg trygge på jobb. Vi kan tilby faglige utfordringer tilpasset den enkeltes ferdighetsnivå.

Det er svært gode arbeidsbetingelser uten vakt eller helgearbeid og konkurransedyktig lønns- og pensjonsordning.

Dersom du har spørsmål vedrørende stillingen, kontakt Cathrine Berget på tlf 63 93 64 00 eller 90 82 15 65

Søknad og CV sendes til: post@dinvet.no

Søknadsfrist: 15.03.2018.