Den norske veterinærforening

Vi søker veterinær til vikarstilling i kombinert praksis

Hemne/Snillfjord kommune

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Da en av våre veterinærer skal ut i svangerskapspermisjon, søker vi etter vikar i 80-100% stilling.

Vi søker en engasjert og trivelig veterinær til vår kombinerte praksis i Hemne og Snillfjord kommune. Stillingen inkluderer 4-delt vakt i Hemne/Snillfjord kommune. Ønsket oppstart så snart som mulig, aller helst før jul. Vikariatet går i utgangspunktet fram til høsten 2021.

Hemne Veterinærkontor AS består i hovedsak av produksjonsdyrpraksis, og da i all hovedsak melkeproduksjon, i tillegg til et velutstyrt smådyrskontor med bla. digital røntgen, blodanalyse, ultralyd og tannunit. Vi har også en butikk med fôrsalg og diverse pleiemidler. I dag jobber det fire veterinærer og en klinikkassistent hos oss. Vi deltar også i den kommunale vaktordningen, i samarbeid med nabokommunen Snillfjord.

Krav til søker:
Godkjent insemineringskurs, førerkort klasse B og godkjent veterinærutdannelse. Erfaring er ett pluss, men ikke avgjørende. Stillingen passer godt for nyutdannede som ønsker et erfaringsrikt vikariat. Ingen krav til eget utstyr. Opplæring vil bli gitt. Søkeren må beherske norsk både skriftlig og muntlig.

Hemne er en allsidig kommune med tanke på flere typer idrett, som svømming, fotball, håndball og ski. Her er det nydelig natur, og tilbyr alt fra fjell til fjord. I tillegg finnes kjøpesenter, treningssenter og restauranter. Landbruket i kommunen har en svært god utvikling, med flere nybygg og per i dag 12 robotfjøs.

Vi ligger kun en 1 ½ time fra Trondheim og 2 timer unna Trondheim lufthavn, Værnes. Vi har boplass tilgjengelig.

Søknadsfrist: Søknader vil bli vurdert og besvart fortløpende. Ring gjerne ved spørsmål tlf: 92 49 27 72 eller e-post: hemnevet@live.com