Den norske veterinærforening

Vikariat kombinert praksis i Folldal

Folldal

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Folldal er et trivelig distrikt med overkommelige avstander, hyggelige bønder og kollegaer, flott natur og seterkjøring om sommeren. Folldal er omkranset av Dovrefjell, Rondane, Alvdal vestfjell og Einunndalen.

Vi trenger en veterinær både til deltakelse i dagpraksis ved Folldal veterinærkontor og for å bemanne en vaktavtale i Alvdal og Folldal veterinære vaktdistrikt. Vikariat fram til 1. september 2018 på Folldal veterinærkontor, med mulighet for forlengelse fram til sommeren 2019. Folldal veterinærkontor består av veterinærer som alle har eget foretak som samarbeider om felles kontor.

Kontakt Aina Kveberg, epost kveberga@hotmail.com, tlf 90 56 45 56.

Kombinert praksis med hovedvekt på storfe inkl. inseminering og sau, samt også noe hest og smådyrpraksis. Midlertidig avtale om veterinærvakt fram til 1. september 2018 for Alvdal og Folldal veterinære vaktdistrikt. Stort sett 4-delt vakt. Både Alvdal og Folldal er landbrukskommuner med mye husdyr med storfe, sau og noe geit.

Kontakt Folldal kommune, v/Bjørn Gussgard, tlf. 62 49 10 00.

Hva kan Folldal by på for deg? Sjekk for eksempel: http://www.folldalfjellstyre.no/908.Hovedside.htmlwww.folldalsportalen.nowww.rondanevegen.nowww.folldal-if.nowww.folldal.kommune.no