Den norske veterinærforening

Vikariat med mulighet for forlengelse

Åndalsnes

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Vikar søkes til kombinert praksis i vakre Romsdalen, nærmere bestemt Åndalsnes Veterinærklinikk AS. 

Stillingen er et svangerskapsvikariat i 100% stilling med mulighet for forlengelse. Oppstart er i utgangspunktet 01.04.20, men kan diskuteres. Praksisen består av mest storfe (melkekyr), sau og smådyr, i tillegg til noe hest. Svært lite gris. Vi deltar i 5-delt vakt mesteparten av året. 3-delt i høysesong april, mai og desember.

Vi er tre veterinærer med nyoppusset smådyrsklinikk i Åndalsnes sentrum. Klinikken er fortsatt i utvikling, men bl.a. tannrom (inkl. tannrøntgen og tannunit), blodlab, m.m. er på plass så langt. Gode kollegiale forhold, fleksible og varierte arbeidsdager med gode inntjeningsmuligheter.

Åndalsnes ligger i Rauma kommune, «tindehovedstaden», hvor det er fantastisk natur og ypperlige tur- klatre- og ski/randonnemuligheter. Perler som bl.a. Trollstigen og Romsdalseggen er en del av vårt distrikt. Det går tog direkte til Oslo og Trondheim flere ganger daglig. Vikaren må være selvstendig næringsdrivende, ha bestått inseminasjonskurs, og disponere egen bil. Mulighet for å låne utstyr.

Vi kan være behjelpelige med bolig.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

For mer informasjon kontakt veterinær Linn Marita Tellefsen på telefonnummer 41083624 eller veterinær Lise Marie Ånestad på telefonnummer 41429689

Søknadsfrist 13.03.20.