Den norske veterinærforening

Vikariat ved Mattilsynet, seksjon for dyr på Romerike og Oslo

Oslo

Tittel: Vikariat ved Mattilsynet, seksjon for dyr på Romerike og Oslo

Stillingstype: Vikariat

Ved seksjon dyr på Romerike og Oslo er det ledig vikariat på 6 måneder fra ca. 20. august med kontorsted i Oslo.

Her følger kort informasjon om stillingen.

Arbeidsoppgaver
Du vurderer og forbedrer dyrs helse og velferd gjennom å føre tilsyn. Det betyr at du reiser rundt og observerer produksjonsdyr og kjæledyr, tar ut prøver, håndterer sjukdomsutbrudd og veileder dyreeiere. Du behandler også saker, deltar i møter og skriver rapporter. Du er klar til å rykke ut når det oppstår hendelser som krever det, for eksempel alvorlige sjukdomsutbrudd. Du har også oppgaver med forebygging, opplysning og veiledning overfor virksomheter, bønder og dyrevernere.
Andre oppgaver innenfor fagområdet som veterinær er aktuelt.

Kvalifikasjoner
Det kreves veterinærutdanning med norsk autorisasjon. Du har gjerne relevant arbeidserfaring, men nyutdannede kan også søke. Du snakker og skriver flytende norsk, og har førerkort i klasse B

Personlige egenskaper
Du er glad i dyr og liker å treffe mennesker og har evne til å observere, lytte og bygge tillit. Du kommuniserer klart og tydelig, og bruker fagkunnskapen din på en relevant og konkret måte. Samtidig som du tar avgjørelser til dyrs beste. Du jobber effektivt, har god produksjon og takler varierte dager. Du samarbeider godt med arbeidskolleger og bidrar til et positivt arbeidsmiljø. Vi tilbyr Et faglig interessant og meningsfylt arbeid med mulighet til å forbedre dyrs hverdag. Et tverrfaglig fellesskap og støttende arbeidsmiljø med fleksibel arbeidstid.

Stillinga er lønnet i st.kode 1498, førsteinspektør p.t. kr. 500.000 - 580.000 per år.
For særskilt kvalifiserte søkere med lang relevant praksis, kan stilling som seniorinspektør, kode 1499 og høyere lønn bli vurdert. Gunstige pensjons- og lånevilkår i Statens Pensjonskasse.
Fra lønna blir det trukket 2 % innskudd til Pensjonskassen.

Søknadsfrist: 15. juli 2019

Ta kontakt med seksjonssjef Ann Margaret Grøndahl, telefon 90 89 00 63, e-post: ann.margaret.grondahl@mattilsynet.no, dersom du finner stillingen interessant