Dette er en utmerkelse deles ut med jevne mellomrom av ordenskollegiet ved Veterinærhøgskolen som en hedersbevisning til personer med tilknytning til veterinærmiljøet. Ordenskollegiet består av veterinærstudenter fra tredje året til siste året og det finnes tre klasser av Hippi Sylvsko, Ridder som laveste klasse, så Kommandør og høyeste klasse er Marskalk.

Christian Tengs har fått flere nominasjoner og det har blitt lagt merke til at han har stått på for studentene og nyutdannede.

Christian Tengs ridder av Hippi SylvskoJeg er svært glad, rørt og ydmyk over å bli vist denne æren sier nyslått ridder Christian Tengs. Som Veterinærforenings ansvarlige for studentforeningen betyr det mye at de er fornøyde og viser det på denne måten

Begrunnelsen for utnevnelsen:

«Han møter studentene tidlig i studiet og de føler at vi får hjelp, ikke bare som medlemmer i Veterinærforeningen. Han er engasjerende, morsom, sier ja og hjelper til med alt. Han er synlig, er med på fagseminarer, holder lønnskurs og er også med på fest på kveldene. Han er en av oss. Han svarer alltid på spørsmål til alle døgnets tider og også i helger og ferier, uten å klage eller gjøre at man føler at man er til bry. Vi føler virkelig at han bryr seg om oss. Oppsummert føler vi altså at han har jobbet på for studentene mer enn man kan forvente av en i hans stilling skal. Det setter vi veldig pris på.», skriver ordenskollegiet i en e-post.

Vi gratulerer Christian Tengs!