Nyhet! – Medlemsrabatt på tre nye bilmerker

Jeep i terreng

Medlemsfordelen på kjøp og leasing av nybil er nå utvidet til å også gjelde Stellantis-merkene Alfa Romeo, Fiat og Jeep.

Til hytteturen er medlemsrabatten på 10 prosent på terrengkjøretøyet Jeep Wrangler 4XE Plug-in hybrid verdt å merke seg. Dette er en sterk og allsidig offroad-SUV som er utstyrt med en heftig motor, kraftig firehjulstrekk og robuste karosserideler perfekt for den norske fjellheimen. Medlemsfordelen på 10 prosent utgjør her en besparelse på ca. 79 000 kroner.

Lenke til alle medlemsfordeler på bil

Rabatter beregnes av bilens veiledende listepris inkl. fabrikkmontert utstyr eksklusive engangsavgift.

Jente foran peisen med tablet
Internett på hytta med Chilimobil

Chilimobil tilbyr hyttebredbåndsløsninger som gjør det billig å surfe, streame og laste ned innhold på hytta. De inkluderte 25 GB sikrer nok data til fjernvarme, kamera og andre smarthyttetjenester, mens utover dette betaler du kun 2 kroner per ekstra GB. Med andre ord, prisen tilpasser seg ditt hytteforbruk.

Ordinærpris er 349 kroner, mens du som medlem betaler kun 299 kroner. Dermed sparer du 600 kroner i året på et allerede billig bredbånd.

Bestill Hyttebredbånd til medlemspris her

Kos i solveggenForsikring – Medlemsrabatt hos Storebrand

Eier du egen hytte, kan det være store summer å spare på å benytte medlemsfordeler på forsikring. Både hytteforsikring og innboforsikring til hytte er private skadeforsikringer som du har 30 prosent medlemsrabatt på hos Storebrand. Har du i tillegg reiseforsikring eller annen forsikring hos Storebrand, økes medlemsrabatten til 35 prosent. Dette fordi du får 5 prosent samlerabatt ved kjøp av tre eller flere forsikringer hos Storebrand (NB! Samlerabatten gjelder kun for private skadeforsikringer, ikke kollektive forsikringer).

Bonustips: Bestiller du på nett får du også 10 prosent nettrabatt!

Lenke til mer informasjon om forsikring fra Storebrand 

Se også Storebrands guide til vedlikehold av hytta om vinteren eller fagekspertens ni råd for vårsjekk av hytta.

Tren som hjemme – på hytta

Interaktiv online trening med Naardic gjør det enkelt å ta med treningsregimet sitt til hytta. Som medlem får du 100 kroner avslag hver måned på medlemskap hos Naardic. Velger du årsabonnement, får du dessuten 500 kroner å handle for i nettbutikken.

Lenke til mer informasjon om trening med Naardic her