Forsikring

Studenten Marie Johansen har gjennom sitt studentmedlemskap i Veterinærforeningen tilgang til flere gode medlemsfordeler. Blant disse er Akademikerne Pluss’ egne forsikringer (kalt kollektive forsikringer) i Storebrand, med gode betingelser og priser, i tillegg til en medlemsrabatt på 30 prosent på det som kalles personlige skadeforsikringer. En av de kollektive forsikringene Marie har tilgang til er Akademikerne Pluss’ Studentforsikring. Denne inkluderer reise-, ulykkes- og innboforsikring, og koster 1068 kr pr. årlig termin. Før Marie ble medlem i Veterinærforeningen betalte hun ca. 2000 kr for en lignende studentforsikring, dermed sparer Marie nå 932,- kr!

I tillegg har Veterinærforeningen inngått en egen kollektiv ulykkesforsikring med Storebrand som er inkludert i medlemskapet som også omfatter utenlandsstudenter.

Forsikring, total besparelse i 2022: 932,- kr

Student med mobiltelefon
Mobilabonnement

Medlemskapet gir også tilgang til billig mobilabonnement hos Chilimobil. Her betaler Marie 388 kr for sitt Fri data MAX-abonnement, mot ordinærpris på 398 kr, noe som fikk hele kompisgjengen til å ønske å bytte til Chilimobil.

Det var null stress! Med medlemskap i Veterinærforeningen har jeg tilgang til 10 abonnementer, ler Marie Johansen.

Til sammen sparer Marie og de fem studiekameratene 60 kr i måneden på mobilabonnement hos Chilimobil.

Mobilabonnement, total besparelse i 2022: 720 kr

Trening

Marie trener jevnlig på Actic treningsenter. Med MAX-medlemskap til ordinærpris på 649 kr/mnd. kan hun benytte alle treningssentrene til Actic hele Norge, samt i Sverige. Derimot har Marie en medlemsrabatt på 16 prosent gjennom Veterinærforeningen, som gjør at Marie i stedet betaler 545 kr. Dette utgjør en besparelse på 104 kr i måneden.

Trening, total besparelse i 2022: 1246 kr

Velkomstpakke

Når Marie melder seg inn i Veterinærforeningen får hun en velkomstpakke som inneholder utstyr til en verdi av 3 000 kr. Blant annet inneholder pakken et Littmanstetoskop
Studentpakke

Rabatt på fagkurs

Kurs i regi av studentforeningen er enten rabattert, slik som Internasjonalt fagseminar, eller gratis. I tillegg kan Marie melde seg på mange fagkurs i regi av Veterinærforeningen til sterkt rabattert pris. Dersom hun melder seg på Veterinærdagene i Trondheim 7.-9. juni, vil hun få en rabatt på 5 600 kr som student!
 

Gratis medlemskap i alle særforeninger og en lokalforening

Som studentmedlem får Marie gratis medlemskap i alle særforeningene. Veterinærforeningen har fem særforeninger som er faglige og sosiale møteplasser innen et fagfelt. De ulike særforeningene har ulike kontingentpriser, men totalt sparer Marie 3 800 kr i året som studentmedlem. I tillegg betaler hun ikke medlemskap i lokalforeningen sin som er 300 kr per år.  

Gratis abonnement på Norsk veterinærtidsskrift

Alle studenter mottar Norsk veterinærtidsskrift gratis. Tidsskriftet ble grunnlagt i 1888 og er et av landets eldste fagtidsskrifter. Marie sparer 1 680 kr i året som studentmedlem på dette.

Alt i alt, sparte Marie Johansen 17 278 kr på å benytte medlemsfordeler i 2022!
Produkt/medlemsfordelSpart pr. 2022
Studentforsikring932 kr
Mobilabonnement for Marie + 5 kompiser720 kr
Trening1 246 kr
Velkomstpakke3 000 kr
Kursavgift Veterinærdagene5 600 kr
Gratis medlemskap i særforeninger4 100 kr
Gratis abonnement NVT1 680 kr
Spart totalt:17 278 kr

Som studentmedlem i Veterinærforeningen kan Marie også benytte flere andre studentmedlemmer og spare enda mer.Les mer om alle studentfordelene her.