Camilla kommer fra stillingen som generalsekretær i Norges Birøkterlag. I Norges birøkterlag har hun bygget opp et sterkt fagteam i sekretariatet, ervervet seg solid kompetanse innen organisasjonsdrift og -arbeid, samt arbeidet med forvaltning og styrking av faglige- og næringspolitiske interesser.  I tillegg til veterinærutdanning fra Oslo i 2007 har Camilla en bachelor i ledelse fra BI.

Camilla har også et GPCert i kirurgi fra 2019 og har opprettholdt sin kliniske kompetanse på deltid som seniorveterinær i K9 Nannestad Dyreklinikk AS.

Camilla LarsenJeg gleder meg til å få jobbe for egen profesjon og veterinærmedisin på et overordnet plan, og til å synliggjøre veterinærenes viktige samfunnsansvar. Å ivareta og styrke Veterinærforeningens medlemmers interesser, blir en naturlig del av dette arbeidet, sier Camilla Larsen.

Camilla har tidligere jobbet 10 år som daglig leder av to smådyrklinikker, inkludert flere driftsrelaterte roller i Evidensia-systemet.  Hun trives med faglig utvikling og å legge til rette for gode kundeopplevelser, samtidig som man ivaretar, veileder og motiverer kolleger. I tillegg har hun opparbeidet seg en allsidig kompetanse innen veterinærmedisin og mer spesialisert kompetanse på kirurgi.

Hun driver selv aktivt med fuglehund til jakt og konkurranse.

Vi ønsker Camilla hjertelig velkommen i sekretariatet og jeg ser frem til samhandling og kunnskapsoverføring med henne ut dette året, sier nåværende fagsjef i Veterinærforeningen, Ellef Blakstad.