Vetnett.no ble første gang lansert tidlig på 2000-tallet. Siste gang vi fornyet våre nettsider var i 2012, men selv om mye har skjedd på den tekniske siden så er formålet med nye nettsider fortsatt den samme, nemlig å gjøre det lettere for medlemmene å finne frem til informasjon.

Nytt på nettsidene er blant annet

- du kan sjekke og oppdatere dine medlemsopplysninger via nettsiden

- forbedret søk

- kurs- og aktivitetskalender

- nyhetsoversikt hvor man kan filtrere på tema

De nye nettsidene vil også være tilpasset ulike flater, så uavhengig om du bruker din PC, mobiltelefon eller ditt nettbrett, så vil nettsiden tilpasse seg den enheten du bruker.

Som med alle nye lanseringer, vil også våre nettsider ha noen barnesykdommer. Send oss gjerne en e-post, dersom du oppdager feil eller ting som ikke fungerer, så retter vi det opp.

 

Velkommen til NVT på nett

Nettversjonen av Veterinærtidsskriftet er nå klar. Det betyr at du kan gå inn på en egen nettside for tidsskriftet. Her får du tilgang til alle utgaver som utgis fremover og kan søke i alt stoffet.

Når en ny papirutgave er sendt ut, vil en elektronisk versjon av den samme utgaven bli lagt ut på nettsiden. Her kan du klikke rundt i alle utgaver som er gitt ut fra nå av og fremover. Du kan søke på tema, navn og andre stikkord.

Vel møtt til NVT på nett!