Krons ansatte
Mange synes fond og aksjer kan være komplisert og terskelen for å komme i gang kan oppleves som høy. Mange i bransjen bruker et vanskelig språk og skjuler kostnadene sine godt.

Alt for lenge har gode sparetjenester vært forbeholdt de få og gode råd har kostet for mye. Vi startet Kron for å gjøre smart sparing og gode råd tilgjengelig for alle. I Kron har vi fjernet “finansken”, kuttet alle dyre mellomledd og gjort det enkelt å komme i gang. Tilbakemeldingene fra kundene våre viser at sparing i fond kan være både enkelt, engasjerende og lønnsomt.

Kron er et selskap med konsesjon fra Finanstilsynet som forvaltningsselskap for verdipapirfond. Vi har over 20 års erfaring med analyse og fondsutvelgelse. Kron teamet har høy kompetanse og lang erfaring innen finansiell rådgivning, forvaltning og teknologi. Hos oss får du en personlig tilpasset løsning basert på dine egne preferanser og behov. Gjennom smart bruk av teknologi, syr vi sammen spareplaner som passer akkurat deg og følger kontinuerlig opp underveis. Gjennom vårt samarbeid med Formuesforvaltning oppnår vi skalafordeler når vi handler fond og rabattene tilfører vi i sin helhet til deg som kunde. Vi er opptatt av å holde kostnadene så lave som mulig og vi er også helt åpne om hva du betaler til oss.

Til slutt har vi også et høyt fokus på sikkerhet. Når du investerer pengene dine i fond vil de kunne svinge i verdi. Det kan i seg selv være nervepirrende nok og kundene våre skal ikke måtte bekymre seg om Kron skulle gå konkurs. Kron holder investeringer adskilt fra sine egne midler og alle andeler står trygt lagret gjennom DNB.

Har du spørsmål eller om det er noe vi kan hjelpe deg med kan du kontakte våre rådgivere via lenke til Krons nettsider, så hjelper vi deg så godt vi kan.