coronavirusVi sender også ut nyhetsbrev jevnlig og ber deg i tillegg om å sjekke i spamfilteret da dette er masseutsendelser som uheldigvis kan havne der. Her finner du tips til hvordan du unngår dette.

Oppdatert 23.01. 2021 kl. 17.50
Oppdatering 23. januar 2021 - i forbindelse med påvisning av mutert virus og økende smitte i Nordre Follo og de strengere tiltakene som er innført i nabokommunene.

Av dyrevelferdsmessige grunner er det viktig at syke dyr kan få hjelp, også i en situasjon hvor befolkningen oppfordres til å redusere reisevirksomhet og forflytning til et minimum. Det er derfor nødvendig at veterinære virksomheter kan tilby hjelp til syke dyr, samtidig som smittevernrutiner oppjusteres i takt med anbefalinger fra myndighetene.

Veterinære virksomheter oppfordres til å ta en grundig gjennomgang av egne rutiner og oppjustere egne smitteverntiltak. Virksomheten må selv gjøre avveiningene når det gjelder hva som er forsvarlig drift og i den forbindelse ta hensyn både til egen drift, hensyn til ansatte og hensyn til forsvarlig dyrevelferd.

Gjeldende anbefalinger om smittevernråd til veterinærer på våre nettsider kan benyttes som utgangspunkt i denne vurderingen.

Legg også merke til at det i Covid-19 forskriften er innført påbud om bruk av munnbind i de 10 kommunene hvor det er innført strengere tiltak, når det ikke er mulig å holde minst én meters avstand.

Finner du ikke svar på det du lurer på nedenfor, ta kontakt direkte med:

  • Trond Braseth for spørsmål i forhold til produksjonsdyrpraksis, tlf. 906 93 317
  • Lars Tessem for spørsmål i forhold til klinikkdrift og klinikkpraksis, tlf. 473 29 195
  • Aoife Westgård for spørsmål i forhold til fiskehelsepersonell, tlf. 476 41 377
  • Mette Rød Fredriksen for generelle arbeidslivsspørsmål tlf. 911 93 050
 
Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål – ansatte veterinærer

Ofte stilte spørsmål – næringsdrivende

Ofte stilte spørsmål – studenter

Endringer som er gjort i løpet av de siste dagene i "Ofte stilte spørsmål":

Hold deg også oppdatert her

Nyheter: