Automile tilbyr elektronisk kjørebok med funksjoner som oppfyller alle skatteetatens krav. Med Automile Pro har du mulighet til å se bilens posisjon, ha oversikt over reisetid/kilometer og hvor lenge du har vært på en adresse. I pakken er det også inkludert automatisk registrering av bompasseringer med både priser og tidspunkt.

AutmomileInstallasjonen av Automile kjørebok gjøres på få sekunder, og passer de fleste bilmodeller. Enklere kan det ikke bli med plug-n-play i bilens lett tilgjengelige diagnoseport. Automile følger bilprodusentenes regler og påvirker hverken garantier eller forsikringspolise.                                                                     

Automile byr på 1 måned og lav månedspris!

For at unngå ubehagelige overraskelser ved skatterevisjon for ufullstendig kjørebok gir Automile dere mulighet til å prøve og bruke en elektronisk kjørebok som oppfyller Skatteetatens krav og anbefalinger. I prøveperioden på en måned hjelper Automile dere å komme godt i gang og sette opp systemet etter deres behov, før endelig valg rundt løsningen gjøres. Mer informasjon finner du via lenke til www.automile.no.

Ønsker du å komme i gang med en uforpliktende prøveperiode, så send gjerne din bestilling via lenke til e-postadresse for kontakt: sales@automile.no eller ta kontakt med oss via lenke til telefonnummer +47 21 98 45 98. Vis til medlemsfordel via Den Norske Veterinærforening.

Fakta om medlemsfordelen:

  • Åpent for alle medlemmer.
  • Ingen oppstartkostnad, alt inngår i månedsprisen.
  • Prøv kostnadsfritt og uforpliktende i 30 dager.
  • Automile Pro til kun 129,- /mnd per kjøretøy (ekskl. mva).
  • Kun 12 måneders avtaletid.